Çözüldü İtemsadder 3d yazı ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

NECDET720XX

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
0
Minecraft
NECDET720XXX

Discord:

necdetefe0

İtemsadder 3d yazimi hallettim ama itemsadder ime nasi atcağımı bilmiyorum

Yazıyı nerede ve ne için kullanacaksınız

Betterranks a Rank ekler gibi görseli ekleyiniz. Scaleratio olan yeri küçültmeniz durumunda sorununuz çözülecektir. Görsel boyutu en fazla 255x256 olmasına dikkat edin.

Betterranks a Rank ekler gibi görseli ekleyiniz. Scaleratio olan yeri küçültmeniz durumunda sorununuz çözülecektir. Görsel boyutu en fazla 255x256 olmasına dikkat edin.
Blockbench den mi boyutunu 255x256 yapiyim

Görselin boyutunu herhangi bir uygulama üstünden en fazla 256x256 olacak şekilde yapabilirsiniz. Ancak eklediğiniz yazı büyük ihtimalle dikdörtgen olduğu için painti açıp boyutlandırma kısmında pixel seçip ilk seçeneğe 256 yazdığınızda sizin için en uygun boyutu otomatik ayarlar.

Görselin boyutunu herhangi bir uygulama üstünden en fazla 256x256 olacak şekilde yapabilirsiniz. Ancak eklediğiniz yazı büyük ihtimalle dikdörtgen olduğu için painti açıp boyutlandırma kısmında pixel seçip ilk seçeneğe 256 yazdığınızda sizin için en uygun boyutu otomatik ayarlar.
255 yazıyorum 255x143 yapiyo bu iyimi

Benim şuan scale_ratio 113 y position 64 bunları kaç yapayim

Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl