NECDET720XX
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- NECDET720XXX
Discord:
necdetefe0
necdetefe0
sRoXieS#0
necdetefe0
Scoreboard a 3d yazı koyacam çok büyük geliyoYazıyı nerede ve ne için kullanacaksınız

benjamin17
necdetefe0
Blockbench den mi boyutunu 255x256 yapiyimBetterranks a Rank ekler gibi görseli ekleyiniz. Scaleratio olan yeri küçültmeniz durumunda sorununuz çözülecektir. Görsel boyutu en fazla 255x256 olmasına dikkat edin.

benjamin17
necdetefe0
255 yazıyorum 255x143 yapiyo bu iyimiGörselin boyutunu herhangi bir uygulama üstünden en fazla 256x256 olacak şekilde yapabilirsiniz. Ancak eklediğiniz yazı büyük ihtimalle dikdörtgen olduğu için painti açıp boyutlandırma kısmında pixel seçip ilk seçeneğe 256 yazdığınızda sizin için en uygun boyutu otomatik ayarlar.
necdetefe0
Benim şuan scale_ratio 113 y position 64 bunları kaç yapayimGörselin boyutunu herhangi bir uygulama üstünden en fazla 256x256 olacak şekilde yapabilirsiniz. Ancak eklediğiniz yazı büyük ihtimalle dikdörtgen olduğu için painti açıp boyutlandırma kısmında pixel seçip ilk seçeneğe 256 yazdığınızda sizin için en uygun boyutu otomatik ayarlar.

benjamin17
Uygundur.255 yazıyorum 255x143 yapiyo bu iyimi
Sadece Ratio değiştirin. Yarıya düşürebilir veya başka birşey yapabilirisiniz. Tamamen size kalmış deneme yanılma ile en uygun boyutu bulmanız gerekmekte.Benim şuan scale_ratio 113 y position 64 bunları kaç yapayim
sRoXieS#0
Benim şuan scale_ratio 113 y position 64 bunları kaç yapayim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!