Çözüldü itemedit bozuk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

cacana45

Bir Kömür Göründü Kaptanım!
Elmaslar
7
Minecraft
cacana45

Discord:

cacana45

ben sunucuda koruma 12 deri set ile koruma 46 set aynı hasar yiyor yani sunucuda ben her iki zırhada netherite kılıç ile keskinlik 12 ile
koruma 12 ve koruma 46 zırhlarını hasar verdim tüm set tüm parçalar 12 ve 46 ama iki setede aynı hasar veriyor bunu nasıl çözebilirim

Merhaba, özelleştirdiğiniz itemlerin içinde bulunduğu dosyayı iletir misiniz?

chatgpt ye felan da sordum minecraftda cap diye sınır varmış heralde onun için setlere zırh sertliği veya zırh ver dedi ama gene olmadı

zipin içinde hem klasörü hemde jarı var
Burada itemleri göremedim hocam. Boş gibi sanki.

ben sunucuda koruma 12 deri set ile koruma 46 set aynı hasar yiyor yani sunucuda ben her iki zırhada netherite kılıç ile keskinlik 12 ile
koruma 12 ve koruma 46 zırhlarını hasar verdim tüm set tüm parçalar 12 ve 46 ama iki setede aynı hasar veriyor bunu nasıl çözebilirim
Bunun sebebi vanilla'da olan EPF korumasıdır. Koruma 20'den sonra istediğin kadar koruma ekle bir fayda etmeyecektir.

EPF limiti ile ilgili bu konuya göz atabilirsin. Hasar sistemini baştan hesaplıyor. İstersen bu skripti direkt gpt ile plugin'e de çevirebilirsin daha sağlıklı olur..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl