egosscuk
Burada itemleri göremedim hocam. Boş gibi sanki.chatgpt ye felan da sordum minecraftda cap diye sınır varmış heralde onun için setlere zırh sertliği veya zırh ver dedi ama gene olmadı
zipin içinde hem klasörü hemde jarı var
mashe1337
Bunun sebebi vanilla'da olan EPF korumasıdır. Koruma 20'den sonra istediğin kadar koruma ekle bir fayda etmeyecektir.ben sunucuda koruma 12 deri set ile koruma 46 set aynı hasar yiyor yani sunucuda ben her iki zırhada netherite kılıç ile keskinlik 12 ile
koruma 12 ve koruma 46 zırhlarını hasar verdim tüm set tüm parçalar 12 ve 46 ama iki setede aynı hasar veriyor bunu nasıl çözebilirim
Minecraftta böyle bir mekanik olduğunu bilmiyordum ama hem forumlarda hem de AI da gördüğüm kadarıyla bazı kişiler eklenti yazarak önüne geçmiş bu durumun.
ChatGPT tarafından yazılmış kod.
EPF Hesaplama Fonksiyonu
Kod:private int calculateCustomEPF(ItemStack item) { int epf = 0; if (item.containsEnchantment(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL)) epf += item.getEnchantmentLevel(Enchantment.PROTECTION_ENVIRONMENTAL); if (item.containsEnchantment(Enchantment.PROTECTION_FIRE)) epf += item.getEnchantmentLevel(Enchantment.PROTECTION_FIRE) * 2; if...
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!