takendisiyim
bal10cu
onun gibi ama oyuncunun ismini söylicek.Aradığınız şey bu mu?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

benjamin17
ateon
Biraz araştırma yaptım ve bahsettiğiniz özelliğe en çok benzeyen şeyin aşağıdaki attığım linkteki olduğunu gördüm.
Muhtemel ölçüde bunu yapan sunucu özel plugin veya özel bir datapack yani 0 dan kendileri için yapılmış bir sistem kullanıyor.
bal10cu
bu gibi ama "/konuş merhaba %player%" gibi bir özellik arıyorumAradığınız şey bu mu?
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
takendisiyim
o zaman aslında dediğiniz şey chatte yazılan bir mesaj, chate "hoşgeldin ba10cuk" yazılmış oyunda varolan metin okuyucu sistemi de bunu sesli olarak söylemiş, sunucu özelliği değil yani.birazcık baktım 'metin okuyucu' açıksa çalışıyor sadece
bal10cu
ama ses farklı metin okuyucunun sesiyle aynı değilo zaman aslında dediğiniz şey chatte yazılan bir mesaj, chate "hoşgeldin ba10cuk" yazılmış oyunda varolan metin okuyucu sistemi de bunu sesli olarak söylemiş, sunucu özelliği değil yani.
takendisiyim
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!