Çözüldü itemadder ile özel sesde nasıl oyuncunun ismi sesli bir şekilde söylenir

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mewkie
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 215
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

mewkie

Zombi Geldi, Beni Yedi
Elmaslar
30
Minecraft
Bal10cu

Discord:

bal10cu

Merhaba bir sunucuda gördüm sunucuya girince selam ba10cu diyordu bu nasıl yapılıyor?

Text to speech gibi bir sistem vardır araştırın isterseniz.

Biraz araştırma yaptım ve bahsettiğiniz özelliğe en çok benzeyen şeyin aşağıdaki attığım linkteki olduğunu gördüm.

Muhtemel ölçüde bunu yapan sunucu özel plugin veya özel bir datapack yani 0 dan kendileri için yapılmış bir sistem kullanıyor.

Biraz araştırma yaptım ve bahsettiğiniz özelliğe en çok benzeyen şeyin aşağıdaki attığım linkteki olduğunu gördüm.

Muhtemel ölçüde bunu yapan sunucu özel plugin veya özel bir datapack yani 0 dan kendileri için yapılmış bir sistem kullanıyor.

Evet bahsettiğim şey tam olarak bu. Ama bunu yapmak oldukça zahmetlidir diye düşünüyorum.

birazcık baktım 'metin okuyucu' açıksa çalışıyor sadece

Biraz araştırdım Google TTS Api ile yapılabiliyor sanırım

birazcık baktım 'metin okuyucu' açıksa çalışıyor sadece
o zaman aslında dediğiniz şey chatte yazılan bir mesaj, chate "hoşgeldin ba10cuk" yazılmış oyunda varolan metin okuyucu sistemi de bunu sesli olarak söylemiş, sunucu özelliği değil yani.

o zaman aslında dediğiniz şey chatte yazılan bir mesaj, chate "hoşgeldin ba10cuk" yazılmış oyunda varolan metin okuyucu sistemi de bunu sesli olarak söylemiş, sunucu özelliği değil yani.
ama ses farklı metin okuyucunun sesiyle aynı değil

Metin okuyucu sesi yazının dili sistem dili oyun dili ve yazı şekline göre değişebilir, sesin sadece metin okuyucu açıkken gelmesi zaten kendini kanıtlar nitelikte, sunucuya özel bir özellikmiş gibi hiç gelmiyor, öyle olsa zaten neden sadece okuyucu açıkken çalsın normalde de çalmasını ister bir sunucu sahibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl