Saul Goodman
Fırında Isıttığım İlk Taş
- Elmaslar
- 7
- Minecraft
- asdfg1
Discord:
Saul_Goodman#0842
Saul_Goodman#0842
kashiandwazaki
Tornado spawners deneyin.İtem Spawner Plugini Bilen Doğru Düzgün ve Ücretsiz Yazabilir Mi? Keyubunun Spawner Pluginini Denedim Ama Domuz Üretiyor.
Saul_Goodman#0842
oda aynıydı dosyaları fln aynıydı havaya koyunca spawn olmuyor yere koyunca domuz spawn ediyorduTornado spawners deneyin.
Saul_Goodman#0842
deniyorum çok saol olursa yazarım ihtiyacı olanlarda alırİnternette Bir Kaç Plugin Buldum Bunları Deneyebilirsin. Hepsi Ücretsizdir.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Saul_Goodman#0842
tornado kurdum olmadı domuz doğuruyor, item spawner indi /itemspawner yazıyorum böyle bir komut yok diyor, advanced indirdim onun da komutunu bilmiyorumİnternette Bir Kaç Plugin Buldum Bunları Deneyebilirsin. Hepsi Ücretsizdir.
Saul_Goodman#0842
O paralı bir pluginTornado spawners deneyin.
kashiandwazaki
Artık ücretsiz oldu hatta ücretsiz olalı çok oldu.O paralı bir plugin
ben niye bilmiyom, linkini atabilir misin?Artık ücretsiz oldu hatta ücretsiz olalı çok oldu.
ben niye bilmiyom, linkini atabilir misin?
bu mesajımda link varİnternette Bir Kaç Plugin Buldum Bunları Deneyebilirsin. Hepsi Ücretsizdir.
spawner'ı komut ile alıyorsunuz demitornado kurdum olmadı domuz doğuruyor, item spawner indi /itemspawner yazıyorum böyle bir komut yok diyor, advanced indirdim onun da komutunu bilmiyorum
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!