Çözüldü İtem Spawner Çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Freque

freque.keyubu.com
Elmaslar
5
Minecraft
asdfg1

Discord:

✧ Saul_Goodman#9999

Merhaba keyubunun editlediği heralde kendilerine ait değil item spawner pluginini kullanıyorum. Kendime item spawner verip yere koyunca item yerine domuz spawnına dönüşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin?

Merhabalar hocam sunucunuz 1.8 ise tornado spawners önerebilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan ulaşabilir ve kolayca erişebilirsiniz yapamam derseniz de yardımcı olurum dc üzerinden eklemeniz yeterli :) Platinium#1881 en iyi cevap vermeyi unutmayınız :)

Merhabalar hocam sunucunuz 1.8 ise tornado spawners önerebilirim
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
buradan ulaşabilir ve kolayca erişebilirsiniz yapamam derseniz de yardımcı olurum dc üzerinden eklemeniz yeterli :) Platinium#1881 en iyi cevap vermeyi unutmayınız :)
sürüm yazıyor zaten de diğer spawnerlarda çalışmıyor

Merhaba keyubunun editlediği heralde kendilerine ait değil item spawner pluginini kullanıyorum. Kendime item spawner verip yere koyunca item yerine domuz spawnına dönüşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin?
Skript veya farklı bir plugin kullanabilirsin.

Merhaba,
(spawner plugini) ile birlikte
(item spawner plugini) kullanmayı dene (son sürümlerini). Eğer hata alırsan latest.log dosyanı paylaş (hastebin üzerinden paylaşma göremiyorum).

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl