Yazar ve Destek Ekibi Alımları Aktif!
Merhaba Ziyaretçi!, Forumumuzun yazar ve destek ekibine katılmak ister misiniz? Yetkili market, yetkili sistemi ve başvuru formu gibi birçok bilgiye ulaşmak için buraya tıklayın.
Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba keyubunun editlediği heralde kendilerine ait değil item spawner pluginini kullanıyorum. Kendime item spawner verip yere koyunca item yerine domuz spawnına dönüşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin?
buradan ulaşabilir ve kolayca erişebilirsiniz yapamam derseniz de yardımcı olurum dc üzerinden eklemeniz yeterli :) Platinium#1881 en iyi cevap vermeyi unutmayınız :)
buradan ulaşabilir ve kolayca erişebilirsiniz yapamam derseniz de yardımcı olurum dc üzerinden eklemeniz yeterli :) Platinium#1881 en iyi cevap vermeyi unutmayınız :)
Merhaba keyubunun editlediği heralde kendilerine ait değil item spawner pluginini kullanıyorum. Kendime item spawner verip yere koyunca item yerine domuz spawnına dönüşüyor bu sorunu nasıl çözebilirim lütfen yardım edin?