Çözüldü item kaçırma bugu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan EpikLava
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 581
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EpikLava

Developer/oyna.epiklava.com
Elmaslar
416
Pvpdeyken craftlama bölümüne item koyup ölünce kaçırma yapılıyor çözümünü bilen var mı

Pvpdeyken craftlama bölümüne item koyup ölünce kaçırma yapılıyor çözümünü bilen var mı
Craft yapmayı engelleye bilirsin. Skript ile yada plugin ile böylelikle bug yapamazlar.

Örnek gibi belki de hile ile yapiyorlardır diye bi örnek vereyim dedim.

Kod:
on rightclick on a crafting table:
    if player doesn't have permission "craft.kullanim":
        cancel event
        send "&aSunucumuzda Craft Kullanimi kapalidir."

Son düzenleme:
Craft yapmayı engelleye bilirsin. Skript ile yada plugin ile böylelikle bug yapamazlar

Kod:
        cancel event
önce anlasaydın arkadaşın sıkıntısını, envanterdeki craftlama bölümüne muhtemelen hile clienti ile koyuyorlar.

Craft yapmayı engelleye bilirsin. Skript ile yada plugin ile böylelikle bug yapamazlar

Kod:
        cancel event
Anladığım kadarıyla yazdığınız kod, sunucuda komple craft yapmayı kapatıyor. PVP'de craft yapmak çoğu yerde önemsizdir, bu yüzden belki de böyle bir kod yazdınız ancak bazı PvP sunucularında craft zorunludur, yani ileriye dönük başkasının da böyle sıkıntısı olursa diye kod yazılırsa daha tutarlı olur bence. Arkadaş PvP sırasında craft (9'lu değil, envanterde ki 4'lü alandan bahsediyor) alanına eşya koyuyorlar ve bu şekilde ölünce eşyayı kaçırabiliyorlar yazmış, siz de komple sunucuda çalışma masasının kullanımını kapatmışsınız.

Pvp atarken adam ölürse envanter ki craftlama yerine koyulan itemler yere düşmüyor böylece kaçırabiliyorlar

önce anlasaydın arkadaşın sıkıntısını, envanterdeki craftlama bölümüne muhtemelen hile clienti ile koyuyorlar.
ben örnek verdim yanlız bunun gibi şarjım bitti için yazamadım. Örnek vermiştim de baya yanlış anlamışsınız 2 niz de dediğin gibi hile ile yapiyorlar belki ama arkadaş hile den kasıt vermemiş bende bu tarz galiba niye bi örnek vereyim dedim.

Anladığım kadarıyla yazdığınız kod, sunucuda komple craft yapmayı kapatıyor. PVP'de craft yapmak çoğu yerde önemsizdir, bu yüzden belki de böyle bir kod yazdınız ancak bazı PvP sunucularında craft zorunludur, yani ileriye dönük başkasının da böyle sıkıntısı olursa diye kod yazılırsa daha tutarlı olur bence. Arkadaş PvP sırasında craft (9'lu değil, envanterde ki 4'lü alandan bahsediyor) alanına eşya koyuyorlar ve bu şekilde ölünce eşyayı kaçırabiliyorlar yazmış, siz de komple sunucuda çalışma masasının kullanımını kapatmışsınız.
ben örnek verdim yanlız bunun gibi şarjım bitti için yazamadım.

Pvp atarken adam ölürse envanter ki craftlama yerine koyulan itemler yere düşmüyor böylece kaçırabiliyorlar
Pvp eklentiniz nedir ?
CMİ Combat'ımı yoksa Combatlogmu apisi var ise küçük bir java kodu yazıp atayım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl