mert rk
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 4
- Minecraft
- Sonkea
Discord:
qtmert
- Minecraft Sürümleri
- 26.2
Minecraft'ta yere attığınız eşyaların patlamasını sağlayan eğlenceli ve troll amaçlı bir datapack.
Merhaba, kendi yaptığım basit bir datapack'i paylaşmak istedim.
Bu datapack ile yere attığınız eşyalar 5 saniye süre sonra patlıyor. Mod veya plugin gerektirmiyor, direkt datapack olarak çalışıyor.
Kırdığınız blok ve itemler dahil.
Patlama alanı ve gücü çok büyük (tnt nin 3 - 4 katı) yani ya 5 saniye içinde ya alırsın ya da kaçarsın yoksa nanay.
Sürüm: Minecraft Java 26.2
Kurulum:
ZIP dosyasını dünyanızın datapacks klasörüne atmanız yeterli. Dünyaya girdikten sonra /reload yapabilirsiniz.
Özellikle arkadaşlarla oynarken veya farklı challenge'larda kullanılabilecek basit ve eğlenceli bir datapack.
Dosyayı aşağıdan indirebilirsiniz.
İndirme:
Herhangi bir hata veya öneriniz olursa konuya yazabilirsiniz.
Bu datapack i youtube kanalımda videosunu çekerim diye yaptım ama ben ve arkadaşlarım sinirden deliye döndük o yüzden videoyu iptal edip internete koymayı tercih ettim. İyi Oyunlar :)
Merhaba, kendi yaptığım basit bir datapack'i paylaşmak istedim.
Bu datapack ile yere attığınız eşyalar 5 saniye süre sonra patlıyor. Mod veya plugin gerektirmiyor, direkt datapack olarak çalışıyor.
Kırdığınız blok ve itemler dahil.
Patlama alanı ve gücü çok büyük (tnt nin 3 - 4 katı) yani ya 5 saniye içinde ya alırsın ya da kaçarsın yoksa nanay.
Sürüm: Minecraft Java 26.2
Kurulum:
ZIP dosyasını dünyanızın datapacks klasörüne atmanız yeterli. Dünyaya girdikten sonra /reload yapabilirsiniz.
Özellikle arkadaşlarla oynarken veya farklı challenge'larda kullanılabilecek basit ve eğlenceli bir datapack.
Dosyayı aşağıdan indirebilirsiniz.
İndirme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Herhangi bir hata veya öneriniz olursa konuya yazabilirsiniz.
Bu datapack i youtube kanalımda videosunu çekerim diye yaptım ama ben ve arkadaşlarım sinirden deliye döndük o yüzden videoyu iptal edip internete koymayı tercih ettim. İyi Oyunlar :)
elinize sağlık