mert rk
Odunlara Vur Vur Vur!
- Elmaslar
- 3
- Minecraft
- Sonkea
Discord:
qtmert
- Minecraft Sürümleri
- 26.2
Minecraft'ta yere attığınız eşyaların patlamasını sağlayan eğlenceli ve troll amaçlı bir datapack.
Merhaba, kendi yaptığım basit bir datapack'i paylaşmak istedim.
Bu datapack ile yere attığınız eşyalar 5 saniye süre sonra patlıyor. Mod veya plugin gerektirmiyor, direkt datapack olarak çalışıyor.
Kırdığınız blok ve itemler dahil.
Patlama alanı ve gücü çok büyük (tnt nin 3 - 4 katı) yani ya 5 saniye içinde ya alırsın ya da kaçarsın yoksa nanay.
Sürüm: Minecraft Java 26.2
Kurulum:
ZIP dosyasını dünyanızın datapacks klasörüne atmanız yeterli. Dünyaya girdikten sonra /reload yapabilirsiniz.
Özellikle arkadaşlarla oynarken veya farklı challenge'larda kullanılabilecek basit ve eğlenceli bir datapack.
Dosyayı aşağıdan indirebilirsiniz.
İndirme:
Herhangi bir hata veya öneriniz olursa konuya yazabilirsiniz.
Bu datapack i youtube kanalımda videosunu çekerim diye yaptım ama ben ve arkadaşlarım sinirden deliye döndük o yüzden videoyu iptal edip internete koymayı tercih ettim. İyi Oyunlar :)
Merhaba, kendi yaptığım basit bir datapack'i paylaşmak istedim.
Bu datapack ile yere attığınız eşyalar 5 saniye süre sonra patlıyor. Mod veya plugin gerektirmiyor, direkt datapack olarak çalışıyor.
Kırdığınız blok ve itemler dahil.
Patlama alanı ve gücü çok büyük (tnt nin 3 - 4 katı) yani ya 5 saniye içinde ya alırsın ya da kaçarsın yoksa nanay.
Sürüm: Minecraft Java 26.2
Kurulum:
ZIP dosyasını dünyanızın datapacks klasörüne atmanız yeterli. Dünyaya girdikten sonra /reload yapabilirsiniz.
Özellikle arkadaşlarla oynarken veya farklı challenge'larda kullanılabilecek basit ve eğlenceli bir datapack.
Dosyayı aşağıdan indirebilirsiniz.
İndirme:
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için
şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Herhangi bir hata veya öneriniz olursa konuya yazabilirsiniz.
Bu datapack i youtube kanalımda videosunu çekerim diye yaptım ama ben ve arkadaşlarım sinirden deliye döndük o yüzden videoyu iptal edip internete koymayı tercih ettim. İyi Oyunlar :)