İsteklerinize Göre Harita Satışı Başladı!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WaterSoon

Sınavda tüm kitaptan sorumlusunuz.
Elmaslar
146
vJOEN4.png
Bu haritada bulunan warplar;
- Market
- Boss (skyblock için isteyenlere başka bir şey ekleriz)
- Pasif Mob
- Aktif Mob
- Bilgi Yeri
- VIP Bilgi Yeri
- Kasalar
- Tamirci
- Enchant
- Hammadde (İsteğe göre ücretsiz verilir)
- Hapishane
- Depo
- Arsalar (İsteğe göre ücretsiz verilir)​

İsteklerinize özel harita tasarımı da yaptırabilirsiniz. Tek yapmanız gereken benimle iletişime geçmek.

Güzel bir harita iyi satışlar.

Teşekkürler ...

iyi satışlar dilerim.
demişsiniz ben onu alayım o zaman, Skype: HxBpVu

iyi satışlar dilerim.
demişsiniz ben onu alayım o zaman, Skype: HxBpVu
ücretsiz verdiğini sanmıyorum. Harita satın alan veya sipariş veren kişilere ücretsiz hediye baabında veriyordur diye düşünüyorum.
veya bir hammaddeyi herkese veriyor ki saçma olur bence. üstte dediğim gibidir diye düşünüyorum.
@WaterSoon iyi satışlar , Taha

Hammadde haritayı satın alan klimere veriliyor isteklerine göre.

Teşekkürler @LySoon . sana da iyi satışlar.

kolay gelsin iyi satışlar

Güzel bir projeye benziyor, başarılar.

Senden yakında SkyFight mapi satın alabilirim :)

Senden yakında SkyFight mapi satın alabilirim :)
İstediğiniz zaman bana ulaşabilirsiniz. Haritayı alarak hem siz memnun kalacaksınız hem de biz. Alacak olduğunuz zaman detayları özelden iletirsiniz.

Bana SkyBlock Spawnı Kaça Yaparsınız içinde market olcak aktif mob , pasif mob , kasa ve hapishane olcak ? ha bide enchant ve tamir yeri ikisi aynı yerde olcak kaça yaparsın ustam ?

Bana SkyBlock Spawnı Kaça Yaparsınız içinde market olcak aktif mob , pasif mob , kasa ve hapishane olcak ? ha bide enchant ve tamir yeri ikisi aynı yerde olcak kaça yaparsın ustam ?
Paket türlerimiz üstte yazdığı gibidir. Siz ne kadar güzel olmasını istiyorsanız fiyat artar. Ama isterseniz detayları özelden bana ileterek net bir fiyat alabilirsiniz.

Paket türlerimiz üstte yazdığı gibidir. Siz ne kadar güzel olmasını istiyorsanız fiyat artar. Ama isterseniz detayları özelden bana ileterek net bir fiyat alabilirsiniz.
detaylar işte bunlar şık olsun işte ne biliyim renkli felan kasalar hapishane market felan büyük olsun örnek sw verecek olursak pixelnetworkun skyblock spawnı gibi aynısıda olur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl