İsteklerinize Göre Harita Satışı Başladı!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Paket türlerimiz üstte yazdığı gibidir. Siz ne kadar güzel olmasını istiyorsanız fiyat artar. Ama isterseniz detayları özelden bana ileterek net bir fiyat alabilirsiniz.
Çok özür diliyorum bdn plugin paketi kısmımızla karıştırmışım. Detaylı bilgi için özelden konulabiliriz.[DOUBLEPOST=1514397403,1514397304][/DOUBLEPOST]
Çok özür diliyorum bdn plugin paketi kısmımızla karıştırmışım. Detaylı bilgi için özelden konulabiliriz.
Başka sunucudan alıntı yapmayız biz. Ama en iyisini de yaparız. O sunucuyu bilmiyorum hiç girmedim. İnternetten bakayım spawn resimlerine fiyat aralıkları veririm size

Paket türlerimiz üstte yazdığı gibidir. Siz ne kadar güzel olmasını istiyorsanız fiyat artar. Ama isterseniz detayları özelden bana ileterek net bir fiyat alabilirsiniz.
detaylar işte bunlar şık olsun işte ne biliyim renkli felan kasalar hapishane market felan büyük olsun örnek sw verecek olursak pixelnetworkun skyblock spawnı gibi aynısıda olur
Çok özür diliyorum bdn plugin paketi kısmımızla karıştırmışım. Detaylı bilgi için özelden konulabiliriz.[DOUBLEPOST=1514397403,1514397304][/DOUBLEPOST]
Başka sunucudan alıntı yapmayız biz. Ama en iyisini de yaparız. O sunucuyu bilmiyorum hiç girmedim. İnternetten bakayım spawn resimlerine fiyat aralıkları veririm size
özel bakınız

Mesajımı ilettim özelden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl