İstek&Önerilerinizi bekliyorum..| Fulled Packet Series

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Avelis
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 631

Avelis Fulled Packet Survival'dan sonra hangi Fulled Packet çıkarayım?

• Faction

• MiniGame

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Avelis

Ruh + Kum = Ruh Kumu
Elmaslar
830
Merhabalar, ben Avelis eklenti paketi yapımcısıyım. Nights Team'da eklenti paketi bölümünde görev alıyorum. MC-TR platformunda isede Usta Destek görevini yapmatkayım. Bilmem biliyormusunuz ancak bundan 1.30 ay önce Avelis Fulled Packet adlı bir emek skyblock çıkaracagımı duyurmuşdum, ve bir çok ilgi istek geldi bunların çoğunu pakete ekledim ve paketi 1 hafta önce piyasaya sürdüm toplam 2 ay yapım süresi olmuştu. Müşterilere yanında özel yaptırdıgım spawn mapınıda verdim. Paket oldukça ilgi gördü ve bir çok kişi satın aldı. Bende karar verdim düzenli olarak piyasaya Fulled Packet adlı seriden türler çıkaracagım şimdiki hedefim Fulled Packet Survival. Tabi bu paketi yaparken yine sizin istek&öneri bekliyorum 1.12.2 taban sürümlü bir paket olacak ona göre isteklerinizi belirtirseniz sevinirim. Sağlıcakla kalın görüşmek üzere isteklerinizi beklemekteyim. Ayrıca ek not olarak emek skyblock satışdan çekildi.​

Son düzenleme:
İstek söylemicemde emekskyblock paketinizi almıştım baya begendim bununda başarılı olacağını düşünüyorum :<3: :evet:

Ben Survival sunucularında pek vakit geçirmem oyüzden faction paketini bekliorum... :alkis:

Kararım Survival olarak yapdım. Kısa zamanda fulled survival piyasada...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl