ISTEK = Kan Efekti ve Ada Mapı / Envanter PL YARDIM !!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

abalkan

oyna.sunolia.network
Elmaslar
48

Discord:

abalkan#4644

Merhaba MC-TR Ailesi
2 Adet Plugin ve 1 Yardım İstiyorum Birincisi

Normalde /is yazarak ada kurulduğunda Direk Klasik Ada Kuruluyor Ben /is yazılınca Klasik Ada Değilde Aynen Böyle =
W05YbQ.png

Ada Kurulsun İstiyorum Ne Yapmam Neyi Değiştirmem Gerek ???

İkinci Olarak Kolay Bir İstek :)
dPpb8n.png

Bunun Gibi Vurunca Kan Efekti Çıksın İstiyorum..

Not : Ben Bir Plugin Pakedinden Bu Envanter Plugin Pakedini Alıntı Yapmıştımda Plugin Türkçe Ama 100 Sayfa Envanter Var Ben Onu 3 e Düşürmek İstiyorum.. Ama Yapamadım :( Nasıl Yapacagımı Yada Yenisini Link Atarsanız İşim Görülür..

KOLAY GELSİN...

InventoryPages plugininde eğer opsanız * permine sahip olduğunuz için doğal olarak 100 sayfa olacaktır. Eğer inventorypages.pages.3 permi verirseniz 3 sayfa olur.

kardeşim istediğin 2 şeyi biliyorum skype ekle:

live:tr-javadev

Kan efekti olan pluginin ismi : BloodParticles

Özel bi ada yapmak için öncelikle //wand ile bir balta alın baltayla yaptığınız adayı uçtan uca seçin ve //schematic save [isim] yazın ve plugins klasöründeki worldedit/schematic'e girin ve ismini belirlediğiniz bir dosya oluşmuş olur orada; o dosyayı alıp ismini island.schematic olarak değiştirin ve askyblock/schematics'e girin ve ismini island.schematic yaptığınız dosyayı oraya atın ve ordaki dosya ile değiştirin.Oyun içinden /asadmin reload yazarak yeni ada tipini kurmuş olursunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl