MC-TR İstediğin Yetkiliyi İstediğin Şekilde Eleştir veya Öv!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne övülecek ne de eleştirilebilecek yetkiliniz var.Ha işlerini iyi yapabilirler.Ama övülecek yada eleştirilebilecek insanlar değiller.

Hiç bir kişiyi övmeyi veya eleştirmeyi sevmem, işlerini iyi yapıyorlarmı bilmem.​

@YigitReisOfficial ve @akıner post yarıştırıyorlar. :P Ama onlar da dahil tüm yetkililer harikalar işlerinin hakkını veriyorlar.​

@Alpho320 Samimi bulmuyorum,görevini iyi yapıyor.

@YigitReisOffical kendisi heryerde mesaj kasmaya çalışıp bilmediği konularda yardımı dokunmayan şeyler söylüyor,kendisi destek mi yoksa editör mü ?

Hepsinin yeri kendi aramızda ayrı ancak bazı arkadaşlar görevinin dışında mesaj kasmaya çalışıyor. Kendi aralarında mesaj kasma rekabeti dönüyor. Bu yanlış bence. Özellikle destek ve editör ekibi. Bence kendilerinin dışına çıkıp, yazdıkları makaleleri başkalarının faydası için yazsınlar. Koltuk sevdasına dönmesin bu olay. İyi ki varsınız <3

[Hepsinin yeri kendi aramızda ayrı ancak bazı arkadaşlar görevinin dışında mesaj kasmaya çalışıyor. Kendi aralarında mesaj kasma rekabeti dönüyor. Bu yanlış bence. Özellikle destek ve editör ekibi. Bence kendilerinin dışına çıkıp, yazdıkları makaleleri başkalar
O sondaki kalp kurtardı seni x D açıkça de şikayetçiyim diye

Forumu da eleştirebiliyor muyuz? Eleştirilere açık mı yani?

Eleştirilecek bir yanı yok, aksine övülecek yanları var. Hepsi birbirinden çalışkan, tecrübeli, iyi kişiler. Tam gaz devam!

Son düzenleme:
Sanırım bazı arkadaşlar "öv yada eleştir" başlığını "sevdiğin kişileri söyle" olarak anlamışlar. :D Arkadaşlar yapmanız gereken şey iyi veya kötü yanlarından bahsetmek. Seni seviyorum seni sevmiyorum demek değil :;p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl