MC-TR İstediğin Yetkiliyi İstediğin Şekilde Eleştir veya Öv!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Garp
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 5.102
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@YigitReisOffical ► En sevdiğim editör ve çok iyi bir arkadaşım
@Gökdeniz1881 ► Editör olarak çok iyi işler başarıyor ve yeni bir arkadaşım
@DwordGG ► Eski bir tanıdığım yetkili ve çok iyi işler başarıyor.
@JokaX ► En eski yetkili arkadaşım bana forum dışı bir çok yardımda bulundu neredeyse 2.5 yıldır tanıyorum.

@Alpho320 @DwordGG @YigitReisOffical Gerek forum içi gerek forum dışı saygın insalardır kendileri. İşlerini iyi yaptıklarını düşünüyorum.
@Batuhan Yenidogan ise çok forumla ilgilenmediğini(ben böyle hissettim) düşünüyorum. Forum üzerinden atılan mesajlara bakabilirse çok daha iyi olabilir.

Son düzenleme:
@YigitReisOffical kendisinden yoğun derecede şikayetçiyim en çok takıldığım bölümde (Skript) sırf (evet, sırf) elmas ve mesaj kasmak için aşırı derecede boş ve gereksiz yorumlar yapıyor. Birkaç mesajını bildirdim ve kendisine güzelce söyledim fakat hala devam ediyor ve bir kaç ayda binlerce mesaj kastı yazık günah.

@Cremranyec78 manevi torunum olarak tek kafa dengi yetkili budur net.

Herkes elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor aralarında elinden geldiğinden fazlasını yapıcam derken boş yapıyor bu kişiler kendilerini bu kadar eleştiriden sonra umarım tanımışlardır.Onların haricinde çok kaliteli bir ekip olduğumuzu düşünüyorum.Herkes ilgili, herkes yardımsever, yetkili olmayıp da yardım insanlar da var. Onlara ayrıca teşekkür ederim.İyi forumlar herkese.

@Batuhan Yenidogan - Foruma devir alanı birkaç ay oldu. Gerçekten eski yönetime nazaran çok adaletli bir sistem kurdu. Bu arada gerçekten yaptığı sistemleri vs. takdir ediyorum. En iyi performans gösteren yetkiliye ödül vs. cidden bu yöneticiyi çok seviyorum <3

@Cremranyec78 - Gerçekten aşırı samimi birisi hal ve tavırları çok hoşuma gidiyor. Kendisini daha aktif görmek daha iyi olur :)

@Garp - Herkesin hakkını savunan bir yetkili olduğunu düşünüyorum. Cidden bu foruma sağladığı katkıları buraya yazmamız ile bitmez.

@Burakcan @EmreSHN.BLC - Kendilerini pek tanımam fakat her ikisi ile zamanında kısa konuşmam olmuştu. İyi kişililere benziyorlar ;)

@Dagon - Gerçekten Editör ekibinin çok sevdiğim yetkilisidir. Kendisi daha üst mertebeleri hak ediyor.

@ThanatosUltio - @Gökdeniz1881 - @EnesAktas - Bu 3 arkadaşı henüz yeni tanıdım fakat her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar.

@VioSensei - Ekibimize henüz yeni katıldı fakat "Deneme" ünvanını hak etmiyor. Kendisinin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim.

@* - @HanZNG - Editör ekibinin muhteşem 2'lisi olduğunu söylebilirim. Gerçekten forum içerisinde muazzam konular açıyorlar.

@Alpho320 - Gerçekten aylardır forum için çabalıyor. Kendisini daha üst mertebelerde görmek hoş olurdu.

@Anathory - Kendisini hiç tanımıyorum fakat görevini çok aktif şekilde yapıyor. Bunun yanı sıra tasarımları vs. çok hoşuma gidiyor.

@Sir Cylonce - Bu konu 1-2 ay önce açılsa gerçekten buraya olumlu şeyler yazamazdım fakat son birkaç haftadır aramız ciddi anlamda düzeldi. Cidden bu adam kaç haftadır "Yıldız Moderatör" seçiliyor. Gerçekten görevini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Daha üst mertebelerde olabilir.

@akıner - Kendisini çok severim fakat herhangi bir olay olduğunda sağı solu belli olmuyor. Bir olay olduğunda beni normal şekilde uyarabilir. Olayları ciddi anlamda büyütmenin anlamı yok. Bunun yanı sıra gerçekten Destek ekibi için çok çalışıyor. Bu ay içerisinde çok kişiye yararı dokundu.

@élvio - Kendisi aramıza yeni katıldığından dolayı pek tanımıyorum fakat işini güzel yapan birisine benziyor.

@Yaqiz - Gerçekten artık normal destek olabileceğini düşünüyorum. Sorunu olan arkadaşların yardımına fazlasıyla koşuyor :)

Moderatör tarafından düzenlendi:
@akıner çok iyisin başarılar dilerim.

@Batuhan Yenidogan - Foruma devir alanı birkaç ay oldu. Gerçekten eski yönetime nazaran çok adaletli bir sistem kurdu. Bu arada gerçekten yaptığı sistemleri vs. takdir ediyorum. En iyi performans gösteren yetkiliye ödül vs. cidden bu yöneticiyi çok seviyorum <3

@Cremranyec78 - Gerçekten aşırı samimi birisi hal ve tavırları çok hoşuma gidiyor. Kendisini daha aktif görmek daha iyi olur :)

@Garp - Herkesin hakkını savunan bir yetkili olduğunu düşünüyorum. Cidden bu foruma sağladığı katkıları buraya yazmamız ile bitmez.

@Burakcan @EmreSHN.BLC - Kendilerini pek tanımam fakat her ikisi ile zamanında kısa konuşmam olmuştu. İyi kişililere benziyorlar ;)

@Dagon - Gerçekten Editör ekibinin çok sevdiğim yetkilisidir. Kendisi daha üst mertebeleri hak ediyor.

@ThanatosUltio - @Gökdeniz1881 - @EnesAktas - Bu 3 arkadaşı heniz yeni tanıdım fakat her geçen gün kendilerini geliştiriyorlar.

@VioSensei - Ekibimize henüz yeni katıldı fakat "Deneme" ünvanını hak etmiyor. Kendisinin gerçekten başarılı olduğunu söyleyebilirim.

@* - @HanZNG - Editör ekibinin muhteşem 2'lisi olduğunu söylebilirim. Gerçekten forum içerisinde muazzam konular açıyorlar.

@Alpho320 - Gerçekten aylardır forum için çabalıyor. Kendisini daha üst mertebelerde görmek hoş olurdu.

@Anathory - Kendisini hiç tanımıyorum fakat görevini çok aktif şekilde yapıyor. Bunun yanı sıra tasarımları vs. çok hoşuma gidiyor.

@Sir Cylonce - Bu konu 1-2 ay önce açılsa gerçekten buraya olumlu şeyler yazamazdım fakat son birkaç haftadır aramız ciddi anlamda düzeldi. Cidden bu adam kaç haftadır "Yıldız Moderatör" seçiliyor. Gerçekten görevini layıkıyla yaptığını düşünüyorum. Daha üst mertebelerde olabilir.

@akıner - Kendisini çok severim fakat herhangi bir olay olduğunda sağı solu belli olmuyor. Bir olay olduğunda beni normal şekilde uyarabilir. Olayları ciddi anlamda büyütmenin anlamı yok. Bunun yanı sıra gerçekten Editör ekibi için çok çalışıyor. Bu ay içerisinde çok kişiye yararı dokundu.

@élvio - Kendisi aramıza yeni katıldığından dolayı pek tanımıyorum fakat işini güzel yapan birisine benziyor.

@Yaqiz - Gerçekten artık normal destek olabileceğini düşünüyorum. Sorunu olan arkadaşların yardımına fazlasıyla koşuyor :)
bende onun aynısını yapıcaktımda tüm liste için zamanım yokdu :)

Ekibimi seviyorum ve onların arasında olmaktan gurur duyuyorum :)

@YigitReisOffical - Forumda en çok çalışan editör. "Normal Editör" ona yakışmıyor en yakın zamanda umarım "Profesyonel Editör" yetkisinde görürüz.

@EnesAktas - Ekibimize yeni katıldı. Konu tarzını pek sevdiğim söylenemez :D fakat gelişeceğine inanıyorum umarım en yakın zamanda Normal Editör olarak görebiliriz.

@Gökdeniz1881 - Henüz tanışmadık fakat iyi birisi gibi gözüküyor en yakın zamanda terfi olması dileğiyle.

@HanZNG - Kendisi Profesyonel Editör. Yetkisini hakettiğini düşünüyorum.

@* - Son zamanlarda en çok Minecraft oyunuyla ilgili konu açanlardan :D başarılı birisi başarısının devamını dilerim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl