Çözüldü IridiumSkyblock ".yml" dosyalarını düzenleyince çalışmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MbarekTR

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
MbarekTR
Her hangi bir .yml dosyasına en ufak bir değişiklik yaptığımda 'An internal error occurred while attempting to perform this command' hatası alıyorum ve plugin bir şekilde devre dışı kalıyor.
Bunu nasıl düzeltebilirim?

1730805608723.png

Kullanmakta olduğunuz yazılım veya işletim sistemi güncel olmayabilir. Yazılımı veya sisteminizi en son sürüme güncellemeyi deneyin.

Yaptığınız değişikliği açıklayabilir misiniz?

Yaptığınız değişikliği açıklayabilir misiniz?
Çok basit bir değişlik örneğin messages.yml içersinden voidTeleport alanını değiştirdiğimde 'An internal error occurred while attempting to perform this command' hatası alıyorum. En ufak bir nokta dahi olsa bu hatayı alıyorum.

Kod:
YAML:
voidTeleport: "%prefix% &7You have fallen off your island. Teleporting home..."

Değişiklik:
YAML:
voidTeleport: "%prefix% &7Adanızdan düştünüz. Adaya geri ışınlandın..."

Kullanmakta olduğunuz yazılım veya işletim sistemi güncel olmayabilir. Yazılımı veya sisteminizi en son sürüme güncellemeyi deneyin.
1.19.4 sürümden 1.20 sürüme taşıdım sorun çözülmedi.

Çok basit bir değişlik örneğin messages.yml içersinden voidTeleport alanını değiştirdiğimde 'An internal error occurred while attempting to perform this command' hatası alıyorum. En ufak bir nokta dahi olsa bu hatayı alıyorum.

Kod:
YAML:
voidTeleport: "%prefix% &7You have fallen off your island. Teleporting home..."

Değişiklik:
YAML:
voidTeleport: "%prefix% &7Adanızdan düştünüz. Adaya geri ışınlandın..."
Bunu en basit şöyle açıklayabilirim configlerin sürümü olur configin sürümüyle eklentinin sürümü uyuşmayabilir uyuşmadığında bu hatayla karşılaşırız yani eklenti düzenlemeden çalışır ancak düzenlediğimizde sorun çıkartır bu dosyanın yedeğini alıp dosyayı silip eklentinin yeni oluşturduğu configi inceleyin ve ikisini karşılaştırın gözle görülür farklar olabilir, örneğin "" '' işaretleri satır değişiklikleri gibi

Bunu en basit şöyle açıklayabilirim configlerin sürümü olur configin sürümüyle eklentinin sürümü uyuşmayabilir uyuşmadığında bu hatayla karşılaşırız yani eklenti düzenlemeden çalışır ancak düzenlediğimizde sorun çıkartır bu dosyanın yedeğini alıp dosyayı silip eklentinin yeni oluşturduğu configi inceleyin ve ikisini karşılaştırın gözle görülür farklar olabilir, örneğin "" '' işaretleri satır değişiklikleri gibi
1730811727586.webp

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dev. sürümünü yüklediğim için bu sorunu alıyormuşum. Stabil sürümünde değişlik yaptığımda her hangi bir hata almadan sorunsuz güncelleme yapıyor.

Anladığım kadarı ile dev. sürümünde değişiklileri görmüyor veya değişiklikleri kabul etmiyor.
(Değişiklik yapıldığında ada sıfırlanabilir.)

Ekli dosyayı görüntüle 253629

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Dev. sürümünü yüklediğim için bu sorunu alıyormuşum. Stabil sürümünde değişlik yaptığımda her hangi bir hata almadan sorunsuz güncelleme yapıyor.

Anladığım kadarı ile dev. sürümünde değişiklileri görmüyor veya değişiklikleri kabul etmiyor.
(Değişiklik yapıldığında ada sıfırlanabilir.)
Güzel bir bilgi bu detayı atlamışım sevindim çözmenize.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl