Çok basit bir değişlik örneğin messages.yml içersinden voidTeleport alanını değiştirdiğimde 'An internal error occurred while attempting to perform this command' hatası alıyorum. En ufak bir nokta dahi olsa bu hatayı alıyorum.Yaptığınız değişikliği açıklayabilir misiniz?
voidTeleport: "%prefix% &7You have fallen off your island. Teleporting home..."
voidTeleport: "%prefix% &7Adanızdan düştünüz. Adaya geri ışınlandın..."
1.19.4 sürümden 1.20 sürüme taşıdım sorun çözülmedi.Kullanmakta olduğunuz yazılım veya işletim sistemi güncel olmayabilir. Yazılımı veya sisteminizi en son sürüme güncellemeyi deneyin.
Bunu en basit şöyle açıklayabilirim configlerin sürümü olur configin sürümüyle eklentinin sürümü uyuşmayabilir uyuşmadığında bu hatayla karşılaşırız yani eklenti düzenlemeden çalışır ancak düzenlediğimizde sorun çıkartır bu dosyanın yedeğini alıp dosyayı silip eklentinin yeni oluşturduğu configi inceleyin ve ikisini karşılaştırın gözle görülür farklar olabilir, örneğin "" '' işaretleri satır değişiklikleri gibiÇok basit bir değişlik örneğin messages.yml içersinden voidTeleport alanını değiştirdiğimde 'An internal error occurred while attempting to perform this command' hatası alıyorum. En ufak bir nokta dahi olsa bu hatayı alıyorum.
Kod:YAML:voidTeleport: "%prefix% &7You have fallen off your island. Teleporting home..."
Değişiklik:YAML:voidTeleport: "%prefix% &7Adanızdan düştünüz. Adaya geri ışınlandın..."
Bunu en basit şöyle açıklayabilirim configlerin sürümü olur configin sürümüyle eklentinin sürümü uyuşmayabilir uyuşmadığında bu hatayla karşılaşırız yani eklenti düzenlemeden çalışır ancak düzenlediğimizde sorun çıkartır bu dosyanın yedeğini alıp dosyayı silip eklentinin yeni oluşturduğu configi inceleyin ve ikisini karşılaştırın gözle görülür farklar olabilir, örneğin "" '' işaretleri satır değişiklikleri gibi
Güzel bir bilgi bu detayı atlamışım sevindim çözmenize.Ekli dosyayı görüntüle 253629
Dev. sürümünü yüklediğim için bu sorunu alıyormuşum. Stabil sürümünde değişlik yaptığımda her hangi bir hata almadan sorunsuz güncelleme yapıyor.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Anladığım kadarı ile dev. sürümünde değişiklileri görmüyor veya değişiklikleri kabul etmiyor.
(Değişiklik yapıldığında ada sıfırlanabilir.)
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!