Skript Paylaşımı IP-Checker | IP Adresi Sorgulama - İstediğiniz kişinin IP Adresini Öğrenin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Teşekkürler yorumlarınız için karışmış sadece düzeltildi aktif olarak 3-4 farklı işte yoğun olduğum için ufak karışıklıklar olabilir önemli olan hatayı düzeltmektir.

Teşekkürler yorumlarınız için karışmış sadece düzeltildi aktif olarak 3-4 farklı işte yoğun olduğum için ufak karışıklıklar olabilir önemli olan hatayı düzeltmektir.
Estağfurullah ona lafımız yok. Açıklama yapmanıza da gerek yoktu.

Hocam şevkinizi kırmak istemem yorumlara bile bakmadan şunu söylüyorum. Eklenti kelimesini .jar uzantılı dosyalar için kullanırız. Yaptığınız bir skripttir. Skripte gelirsek. Oyuncu verilerine 2. hatta ne 2 si 3. elden ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu tamamen saçmalık. Aşağıdaki eklenti her ne kadar tamamen desteklenmese de hala işlevseldir. Ve böyle bir skriptten ziyade kullanmak daha mantıklıdır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Skript mi bu mu deseniz skript derim. 2017 yılında güncellenen bir eklentiyi kullanacağımı düşünmeyin lütfen.

Skript mi bu mu deseniz skript derim. 2017 yılında güncellenen bir eklentiyi kullanacağımı düşünmeyin lütfen.
Pardon da güncelleme tarihinin bir önemi var mı. İnceleyip sonuca ulaş hatta bırak incelemeyi yorumlara bakman bile yeter. Güncelleme demek sadece yeni çıkan teknolojileri takip etmek demek ancak bu skripti kullanacak şahıslar 1.12.2 sunucu sahibi olmayacaktır. Olsa da zaten 1.12.2 için farklı yöntemler mevcut.(daha üstü için de) sürekli güncel kalma derdiniz yok mu beni bitiriyor.

Ekli dosyayı görüntüle 79339

IP-Checker / Ip Adresi Sorgulama Skripti

Kendinizin veya sunucunuzda oynuyan bir oyuncunun ip adresini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.

Not: Offline yani çevrimdışı oyuncularda işe yaramaz.

Ekli dosyayı görüntüle 79341

Başkasının IP Adresini öğrenmek için

''/ip-check <player>''

Ekli dosyayı görüntüle 79342

Kendi IP Adresini öğrenmek için

''/ip-check''

Kod:
command /ip-check [<player>]:
    permission: admin.sk
    trigger:
        if arg 1 is set:
            send "&3%arg 1%&b'nin IP Adresi &3%arg 1's ip%&b." to player
        else:
            send "&bSenin IP Adresin &3%player's ip%&b." to player

Not: Skript bana ait değildir.

offline kişilerin de ipsinin gözükmesi ayarlanabilir mi??

Pardon da güncelleme tarihinin bir önemi var mı. İnceleyip sonuca ulaş hatta bırak incelemeyi yorumlara bakman bile yeter. Güncelleme demek sadece yeni çıkan teknolojileri takip etmek demek ancak bu skripti kullanacak şahıslar 1.12.2 sunucu sahibi olmayacaktır. Olsa da zaten 1.12.2 için farklı yöntemler mevcut.(daha üstü için de) sürekli güncel kalma derdiniz yok mu beni bitiriyor.

Hayır sırf IP adresi öğrenmek için böyle bir eklenti kullanmak çok saçma. Skript içinde söylüyorum ama ikisinden birisini seçsem skript derim. Ayrıca siz 1.8 sürümü kullanan kişiler için güncel eklenti pek önemli olmayabilir ama benim için önemlidir. Survival bir sunucu kuracağım diyelim onu 1.13 gibi sürümler yapmalıyım. Mesela 1.14'e köylüler güncellendi. Orada güzel bir survival sunucu açmazsam olmaz.

command /ip-check [<player>]: BU KISMI command /ip-check [<oflineplayer>]: OLARAK DEĞİŞTİR. OLABİLİR AMA SUNUCUNA DAHA ÖNCE GİRMİŞ OLMASI LAZIM OYUNCUNUN.
çalışmıyor <none> diye gösteriyor

Plugini varken skript...

Authme ile bakılabilecek bi şey için skript kullanmak sunucuyu yoracaktır

Enes batur'u sunucuma davet edip ip adresini alabilirim sağol

Ne kadar gerekli olup olmadığı tartışılır ancak olası saldırı durumunda oldukça işimize yarayabilecek bir sisteme benziyor ki elinize sağlık ;) <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl