Minezoid
oyna.minezoid.com
- Elmaslar
- 1.017
Discord:
Minezoid#4994
Minezoid#4994
TuvalsizRessam#2861
Estağfurullah ona lafımız yok. Açıklama yapmanıza da gerek yoktu.Teşekkürler yorumlarınız için karışmış sadece düzeltildi aktif olarak 3-4 farklı işte yoğun olduğum için ufak karışıklıklar olabilir önemli olan hatayı düzeltmektir.
Hocam şevkinizi kırmak istemem yorumlara bile bakmadan şunu söylüyorum. Eklenti kelimesini .jar uzantılı dosyalar için kullanırız. Yaptığınız bir skripttir. Skripte gelirsek. Oyuncu verilerine 2. hatta ne 2 si 3. elden ulaşmaya çalışıyorsunuz. Bu tamamen saçmalık. Aşağıdaki eklenti her ne kadar tamamen desteklenmese de hala işlevseldir. Ve böyle bir skriptten ziyade kullanmak daha mantıklıdır.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
TuvalsizRessam#2861
Pardon da güncelleme tarihinin bir önemi var mı. İnceleyip sonuca ulaş hatta bırak incelemeyi yorumlara bakman bile yeter. Güncelleme demek sadece yeni çıkan teknolojileri takip etmek demek ancak bu skripti kullanacak şahıslar 1.12.2 sunucu sahibi olmayacaktır. Olsa da zaten 1.12.2 için farklı yöntemler mevcut.(daha üstü için de) sürekli güncel kalma derdiniz yok mu beni bitiriyor.Skript mi bu mu deseniz skript derim. 2017 yılında güncellenen bir eklentiyi kullanacağımı düşünmeyin lütfen.
Yeteneksiz Oyuncu#9652
String name = "GizliBaskan";#3269
offline kişilerin de ipsinin gözükmesi ayarlanabilir mi??Ekli dosyayı görüntüle 79339
IP-Checker / Ip Adresi Sorgulama Skripti
Kendinizin veya sunucunuzda oynuyan bir oyuncunun ip adresini hızlı bir şekilde öğrenebilirsiniz.
Not: Offline yani çevrimdışı oyuncularda işe yaramaz.
Ekli dosyayı görüntüle 79341
Başkasının IP Adresini öğrenmek için
''/ip-check <player>''
Ekli dosyayı görüntüle 79342
Kendi IP Adresini öğrenmek için
''/ip-check''
Kod:command /ip-check [<player>]: permission: admin.sk trigger: if arg 1 is set: send "&3%arg 1%&b'nin IP Adresi &3%arg 1's ip%&b." to player else: send "&bSenin IP Adresin &3%player's ip%&b." to player
Not: Skript bana ait değildir.
Pardon da güncelleme tarihinin bir önemi var mı. İnceleyip sonuca ulaş hatta bırak incelemeyi yorumlara bakman bile yeter. Güncelleme demek sadece yeni çıkan teknolojileri takip etmek demek ancak bu skripti kullanacak şahıslar 1.12.2 sunucu sahibi olmayacaktır. Olsa da zaten 1.12.2 için farklı yöntemler mevcut.(daha üstü için de) sürekli güncel kalma derdiniz yok mu beni bitiriyor.
String name = "GizliBaskan";#3269
çalışmıyor <none> diye gösteriyorcommand /ip-check [<player>]: BU KISMI command /ip-check [<oflineplayer>]: OLARAK DEĞİŞTİR. OLABİLİR AMA SUNUCUNA DAHA ÖNCE GİRMİŞ OLMASI LAZIM OYUNCUNUN.
Plugini varken skript...
MehmetT#8316
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!