Çözüldü IP Adresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan m1shq
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 304
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

m1shq

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Minecraft
m1shq

Discord:

dora096

oyna. play. ip adresi alıcağım ama .com ip'leri çok pahalı .com.tr oluyor mu?

hostinginiz desteklıyorsa alabilirsiniz

Oluyor, com.tr adreslerini ben daha çok seviyorum üstelik peynir ekmek fiyatına kaydedebiliyorsun

Son düzenleme:
oyna. play. ip adresi alıcağım ama .com ip'leri çok pahalı .com.tr oluyor mu?
Oluyor hocam, ayrıca .com.tr bence .com kadar olmasa da ilk 4 domaine girer. Aşırı ucuza alıyorsun zaten. Denemekten zarar gelmez.
hostinginiz desteklıyorsa alabilirsiniz
Arkadaşın dediği gibi birşey olursa iade sağlayacak yerler mevcut. Bunlardan birini araştırabilirsiniz. İyi oyunlar!

Oluyor hocam, ayrıca .com.tr bence .com kadar olmasa da ilk 4 domaine girer. Aşırı ucuza alıyorsun zaten. Denemekten zarar gelmez.

Arkadaşın dediği gibi birşey olursa iade sağlayacak yerler mevcut. Bunlardan birini araştırabilirsiniz. İyi oyunlar!
ya reis tam onu alıcam bi bakıyorum awm bilişim diye bi yerden 200 tl vds aldım param gitti 3 aylık param birde öğrenciyim 200 tlyi 3 ayda veriyorlar resmen

ya reis tam onu alıcam bi bakıyorum awm bilişim diye bi yerden 200 tl vds aldım param gitti 3 aylık param birde öğrenciyim 200 tlyi 3 ayda veriyorlar resmen
Hocam bahsettiğin firma hakkında bir fikrim bulunmamakta, ama domain alacaksanız size yalnızca önerilerim olabilir.

birçok alan adı sağlayıcı firmalar bulunmaktadır örnek natro, namecheap gibi .com.tr alacaksanız ucuz istiyorsanız natro öneririm. prefix alan adları cloud flare gibi sağlayıcılar ile yapabilirsiniz sub dns ve bütün alan adları destekler iyi günler.

He bir de, TURKTICARET isimli bir site vardı, herhangi bir domain alan öğrenciye 12 aylık bedava internet sitesi sağlıyordu. Bakmak isterseniz gidip bakabilirsiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl