benjamin17
Evet desteklemektedir. .com uzantılar ile aynı mantıkta çalışmaktadır.oyna. play. ip adresi alıcağım ama .com ip'leri çok pahalı .com.tr oluyor mu?
mrlexia
Oluyor hocam, ayrıca .com.tr bence .com kadar olmasa da ilk 4 domaine girer. Aşırı ucuza alıyorsun zaten. Denemekten zarar gelmez.oyna. play. ip adresi alıcağım ama .com ip'leri çok pahalı .com.tr oluyor mu?
Arkadaşın dediği gibi birşey olursa iade sağlayacak yerler mevcut. Bunlardan birini araştırabilirsiniz. İyi oyunlar!hostinginiz desteklıyorsa alabilirsiniz
dora096
ya reis tam onu alıcam bi bakıyorum awm bilişim diye bi yerden 200 tl vds aldım param gitti 3 aylık param birde öğrenciyim 200 tlyi 3 ayda veriyorlar resmenOluyor hocam, ayrıca .com.tr bence .com kadar olmasa da ilk 4 domaine girer. Aşırı ucuza alıyorsun zaten. Denemekten zarar gelmez.
Arkadaşın dediği gibi birşey olursa iade sağlayacak yerler mevcut. Bunlardan birini araştırabilirsiniz. İyi oyunlar!
mrlexia
Hocam bahsettiğin firma hakkında bir fikrim bulunmamakta, ama domain alacaksanız size yalnızca önerilerim olabilir.ya reis tam onu alıcam bi bakıyorum awm bilişim diye bi yerden 200 tl vds aldım param gitti 3 aylık param birde öğrenciyim 200 tlyi 3 ayda veriyorlar resmen
rowrain
mrlexia
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!