- Elmaslar
- 196
- Minecraft
- MaskeliPeder
- CasperNetwork
- X
- CasperNetwork
Discord:
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
MaskeliPeder#8352
açık :)@ThisSinga gamerule açıkmı?
MaskeliPeder#8352
Plugin Ücretli Burda Zaman Kaybetmeyin Sahibiyle Görüşün Spigot Üzerinden.
Eğer Leaksa Kodlariyla Oynayanlar Çikiyor Sorun Doğal :)
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Telefonda olduğumdan bakamıyorum, config'i atarsanız sevinirim. Bence: plugin kendi üzerine kaydettiğinden gamerule ile alakası yok config'den olmuyosa da .rar ile açarak düzeltebiliriz. Dediğim gibi bilgisayara geçtiğimde yardımcı olacağım.server sürümü ile pluginin sürümü aynımı?
Config'i at yine sen :)Config'te drop ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bilen varsa bi el atsın :D
Config'i atmadığınız sürece size yardımcı olamayız.Config'te drop ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bilen varsa bi el atsın :D
Config'i at yine sen :)
Gereken yere true denmiş, eve gidince araştırırım. Saving'de yazıyor keepInventory.[DOUBLEPOST=1512140596,1512140578][/DOUBLEPOST]Dediğim gibi telefondayım.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Yanliş Birşey Söylemedim En İyi Desteği Plugin Yapimcisi Verebilir. Sonuçta Plugine Para Veriliyor.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Telefonda olduğumdan bakamıyorum, config'i atarsanız sevinirim. Bence: plugin kendi üzerine kaydettiğinden gamerule ile alakası yok config'den olmuyosa da .rar ile açarak düzeltebiliriz. Dediğim gibi bilgisayara geçtiğimde yardımcı olacağım.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!