- Elmaslar
- 198
- Puanlar
- 0
- Yer
- İzmir
- Minecraft
- MaskeliPeder
- CasperNetwork
- CasperNetwork
açık :)@ThisSinga gamerule açıkmı?
Plugin Ücretli Burda Zaman Kaybetmeyin Sahibiyle Görüşün Spigot Üzerinden.
Eğer Leaksa Kodlariyla Oynayanlar Çikiyor Sorun Doğal :)
Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Telefonda olduğumdan bakamıyorum, config'i atarsanız sevinirim. Bence: plugin kendi üzerine kaydettiğinden gamerule ile alakası yok config'den olmuyosa da .rar ile açarak düzeltebiliriz. Dediğim gibi bilgisayara geçtiğimde yardımcı olacağım.server sürümü ile pluginin sürümü aynımı?
Config'i at yine sen :)Config'te drop ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bilen varsa bi el atsın :D
Config'i atmadığınız sürece size yardımcı olamayız.Config'te drop ile ilgili hiçbirşey gözükmüyor. Bilen varsa bi el atsın :D
hastebinConfig'i at yine sen :)
Gereken yere true denmiş, eve gidince araştırırım. Saving'de yazıyor keepInventory.[DOUBLEPOST=1512140596,1512140578][/DOUBLEPOST]Dediğim gibi telefondayım.
Yanliş Birşey Söylemedim En İyi Desteği Plugin Yapimcisi Verebilir. Sonuçta Plugine Para Veriliyor.Lütfen bilip bilmeden konuşmayın. Telefonda olduğumdan bakamıyorum, config'i atarsanız sevinirim. Bence: plugin kendi üzerine kaydettiğinden gamerule ile alakası yok config'den olmuyosa da .rar ile açarak düzeltebiliriz. Dediğim gibi bilgisayara geçtiğimde yardımcı olacağım.