İNCEPTION team Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne hayret bir insansın. Cidden gülerek okuyorum yazdıklarını artık zevkli hale geldi. ?? Yetkililer tarafından incelenmiş olan talep, yetkililer tarafından temize çıkarılmıştır. Ve bu zihniyetine hala anlam veremediğim bu eleman bunun üzerine hala diretiyor. Neyse ne diyelim. Elinden gelenin daha fazlasını yapmalısın. :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Konuşma üzerinde arkadaşım dedim, arkadaşlarım demedim. Sen kimsin seninle arkadaş olacağım? Ek olarak hala mantıkla mı okuyorsun bu arkadaşın yazdıklarını. Yazık kafana ne diyeyim.
Kardeşim boşluk gerçekleştirme
DEDİN Kİ
BEN DİĞER EKİPLERİDE BİLİYORUM HEM SESLİ DE
ÖZELLİKLE DEDİN Kİ M&A İLE KURUCUSU İLE ARKADAŞIM BEN TÜM DESTEK TALEPLERİNİ KARŞILAŞTIRIRIM DEDİN
BENDE SİZE EKRAN AÇIP GÖSTERDİM SİZİN GİBİ SAKLAMIYORLAR DESTEK TALEPLERİNİ
SAYGILAR

Burada bir sıkıntı göremedim sen nasıl konuşuyorsan o da öyle konuşmuş
İyi oku o zaman ölçekleri genişletmeme gerek varmıdır.

Kardeşim boşluk gerçekleştirme
DEDİN Kİ
BEN DİĞER EKİPLERİDE BİLİYORUM HEM SESLİ DE
ÖZELLİKLE DEDİN Kİ M&A İLE KURUCUSU İLE ARKADAŞIM BEN TÜM DESTEK TALEPLERİNİ KARŞILAŞTIRIRIM DEDİN
BENDE SİZE EKRAN AÇIP GÖSTERDİM SİZİN GİBİ SAKLAMIYORLAR DESTEK TALEPLERİNİ
SAYGILAR

İyi oku o zaman ölçekleri genişletmeme gerek varmıdır.

Bizde seni arşive alınan talebe sonradan eklemedik mi? :D

Bizde seni arşive alınan talebe sonradan eklemedik mi? :D
Ek olarak ben hala öyle bir şey demedim demiyorum, o ekibin yöneticisinden biri benim arkadaşım ve bu konuda bana yardımcı olacağına gözüm kapalı inandığım için öyle bir şeyi dile getirdim :)

Ne hayret bir insansın. Cidden gülerek okuyorum yazdıklarını artık zevkli hale geldi. ?? Yetkililer tarafından incelenmiş olan talep, yetkililer tarafından temize çıkarılmıştır. Ve bu zihniyetine hala anlam veremediğim bu eleman bunun üzerine hala diretiyor. Neyse ne diyelim. Elinden gelenin daha fazlasını yapmalısın. :)

Konuşma üzerinde arkadaşım dedim, arkadaşlarım demedim. Sen kimsin seninle arkadaş olacağım? Ek olarak hala mantıkla mı okuyorsun bu arkadaşın yazdıklarını. Yazık kafana ne diyeyim.
ya nolur arkadaşım ol

Başlığı gördüm ve o an "Yapma yanarızzz!" dedim içimden, konuya girdim ve yine "sorunsal" adı altında açılan boş bir konu gördüm.

Zaten Inception'da adam akıllı konuşabilen birisini görsem şaşırırım
sana layık olamadığımız için çok özür dileriz rahatsızlık verdiysem sana onur duyarım. Hadi diğer yorumu tahmin etme oynayalım. aNaThorynin diğer yorumu sen kimsin senden rahatsız olacağım.

Ekibine katılmak için ben yazmıştım bana katil kim paketi yap ona göre seni ekibine alayım demek bu yüzdenmiş.. DonsuzTürk g... adlı forumda neden takılmıyor çünkü onu orda dolandıcı çıkardılar ardından buraya başladı xd demek ben yapmayınca siparişi salmış xd

Ekibine katılmak için ben yazmıştım bana katil kim paketi yap ona göre seni ekibine alayım demek bu yüzdenmiş.. DonsuzTürk g... adlı forumda neden takılmıyor çünkü onu orda dolandıcı çıkardılar ardından buraya başladı xd demek ben yapmayınca siparişi salmış xd
Cidden böyle birşey varsa ortalık yanar bu arada

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

artı olarak discorddan çıkıyorum dedim hcam bir daha ekibim ile uğraşma dedi değişik

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Var olan yoğunluğu bir ben bir yusuf bir de allah biliyor. Dolandırıcı diyorsun da adam sana paketi yap deniyim seni dememiş ki paketi yap ödemeyi al memnuniyete göre ekibe alalım demiş bunda yanlış olan ne var?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl