HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAçok çook
HAHAHAHAHAHAHAHAHAAHHAçok çook
bekliyorum canımyavrum allahına kavuşturacağım yakında seni hadi lütfen uzaklaş
igz#0001
müşterin senin yapmadığın paketle memnun kalıyorsa onun bileceği iş ama bedava şeyleri senin olmayan hiç bir şeyi satamazsın sipariş konusu değil buMüşterim olsaydınız memnun kalma gibi bir lüksünüzün olmadığını bilirdiniz her yaptığım paketi yaptıktan sonra müşterilerim kontrol eder ve onaylarlar memnun kalmazlarsa memnun edene kadar siparişi kapatmam :)
![]()
![]()
Sipariş konusu olması gerekmiyor bana bir yorum yöneltilince cevap vermeliyim hele ki satıcı olduğum için müşterilerimle ilgili yorum yapıldığı zaman ben çalışma şeklimi ve nedenini ifade ettim :)müşterin senin yapmadığın paketle memnun kalıyorsa onun bileceği iş ama bedava şeyleri senin olmayan hiç bir şeyi satamazsın sipariş konusu değil bu
rapido03
kafan neye çalışıyor anlamadım amaMüşteri; 100₺ veriM 1 ay kölem ol.
Satıcı; 100₺ az 150₺ anlaşalım.
Müşteri; Kabul.
Müşteri; (Arıza çıkarır)
Satıcı (Köle); Düzelteyim?
Müşteri; (Cevap yok)
(1 saat sonra)
Müşteri; (Forumda konu açmak ile meşgül)
skeç yazdım hadi oynayalım.
al işte asıl konu bu ben geç kaldıgım geç cevap verdiğim için zorunda olmadıgım halde kusura bakma demişim. Arkadaşlar da yüz bulduk iki yüz alalım demişler konusu bu @EmreCNBen ilk defa burada müşterinin hemen cevap vermesi gerektiğini duydum
Vermezse de azar işitebileceğini*
yavrum allahına kavuşturacağım yakında seni hadi lütfen uzaklaş
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!