İNCEPTION team Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Müşterim olsaydınız memnun kalma gibi bir lüksünüzün olmadığını bilirdiniz her yaptığım paketi yaptıktan sonra müşterilerim kontrol eder ve onaylarlar memnun kalmazlarsa memnun edene kadar siparişi kapatmam :)

en-komik-capsler-gulme-garantili-capsler-gelmis-12648129_7630_m.jpg

images
müşterin senin yapmadığın paketle memnun kalıyorsa onun bileceği iş ama bedava şeyleri senin olmayan hiç bir şeyi satamazsın sipariş konusu değil bu

müşterin senin yapmadığın paketle memnun kalıyorsa onun bileceği iş ama bedava şeyleri senin olmayan hiç bir şeyi satamazsın sipariş konusu değil bu
Sipariş konusu olması gerekmiyor bana bir yorum yöneltilince cevap vermeliyim hele ki satıcı olduğum için müşterilerimle ilgili yorum yapıldığı zaman ben çalışma şeklimi ve nedenini ifade ettim :)

Müşteri; 100₺ veriM 1 ay kölem ol.
Satıcı; 100₺ az 150₺ anlaşalım.
Müşteri; Kabul.
Müşteri; (Arıza çıkarır)
Satıcı (Köle); Düzelteyim?
Müşteri; (Cevap yok)
(1 saat sonra)
Müşteri; (Forumda konu açmak ile meşgül)

skeç yazdım hadi oynayalım.
kafan neye çalışıyor anlamadım ama
orada koskoca yazımları mevcut ben adamdan geç cevap vermeme rağmen kusura bakma demişim ama karşı taraf hala dik agrasif ve dağdan inmiş gibi konuşuyor bu şekildeyken yapılacak şekil budur.
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

Ben ilk defa burada müşterinin hemen cevap vermesi gerektiğini duydum
Vermezse de azar işitebileceğini*
al işte asıl konu bu ben geç kaldıgım geç cevap verdiğim için zorunda olmadıgım halde kusura bakma demişim. Arkadaşlar da yüz bulduk iki yüz alalım demişler konusu bu @EmreCN
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

yavrum allahına kavuşturacağım yakında seni hadi lütfen uzaklaş
Bu arkadaşta aynı şekilde yusufla konuşurken araya girip birde bu böyle konuşmayı bilmez şekilde atlamıştı. Orada sanmıştım tek ama burada da yaptığını görünce kötü bir alışkanlığı oldugunu anlamış bulunmaktayız.
Gif.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl