İNCEPTION team Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Enes KELEŞ

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
36
Minecraft
rapido03

Discord:

rapido03

Merhaba değerli forum üyeleri

Temmuz ayında yani 27.08.2020 sürecinde inception team ekibine destek açarak katilkim paketi yaptırmak istemiştim.
29.07.2020 tam konuştuk anlaştık. Çok doğal bir şekilde açıkladılar. Söylediler fiyat verdiler 50 tl fiyatı 25 iş bitince 25 de işden önce demişlerdi.
Direk kimse mağdur olmasın diye 50 tl gönderdim. Bayramın 2. günü başlayıp 4 gün de teslim edeceğini açıkladılar.
Bayramın 1. günü 01.08.2020 tarihine denk geliyor yani teslim tarihi 05.08.2020 çarşamba gününe denk geliyor.

Süre önemli değil iş çıkar aksilik çıkar uzar önemli değil.

Burada önemli olan konu Saygı, Edep, Konuşma biçimini anlatacağım.

Bayram ve bayramdan sonra ufak işlerim çıkması sonucunda süreli çalışmaya başladım ve bu discord dediğimiz uygulamaya çok fazla aktif olarak giremedim.

Arkadaş bana yazmış aynı tarih için de cevap vermişim ama diyor ki 24 saat sonra cevap veriyorsunuz diyor. O da sorun değil eyvallah herkesin yapısı karakteri vardır.

Ve insan gibi yazmışım direk soruları sor aktif olunca cevaplayım
Zaten mantıklı bir insan gelipte sen geri dönüş yapınca değil sorularını sorar o adam gelince cevaplar bekleme zorunluluğu yok tekrar diyorum.
Ama yukarı da ekran görüntüsünde de gözüktüğü üzere açıklama yapmışım kusura bakma diye güzel bir tabir kullanmışım.
Tabi kullanıp kullanamayacağımız insanları seçmemiz gerek.
Neyse

Bu arkadaşa bana konuşma biçiminin hoş gelmediğini sadece güzel bir dilde söylediğim halde algılayamadı.

-1.png

Tekrar yazdım konuşma tarzını beğenmediğimi zaten de bir ekip lideri böyle konuşmaması gerekir. Tabi önüne gelen ekip lideri olabildiği için :)

Direk iban yolla vb. hareketleri iticiliği ile devam etti.

Ben arkadaşa hani normal dili kullanmasını önermeme rağmen aynı h.devam.

Ek Açıklama 2020-08-05 162153.png

2.png

Ben ondan sonra örnekle belirttim ben bu ekiplerden alışveriş yaptım vb. dedim böyle bir olay görmedim yaşamadım diye söyledim
O arkadaşı ilgilendirmiyormuş.

Ben bu örnekleri verdim paramı attı.
Arkadaşla bu konuşmamızdan sonra saygısızca ve gereksizce diğer eklenti paketi yapmayı bırakan mustafa diye arkadaşı boş yapmaya atladı.

Boşunu yapmış ss alamadım arşivledikleri için
Neyse tekrar destek açtım beni sese davet ettiler
Tek tek durumu tekrar algılamaları için söyledim ama seste de biraz aynı durumu yaşadım aynı şekilde 2 kişi yüklenmeye başladılar.
Arkadaşlara sorunun 24 saat ya da başka birşey değil sadece saygısız olmalarını, konuşma adabı olmadan ekip kurduklarını söylememe rağmen aynı şekilde ısrarcılar.

Mustafa m&a ekibinin kurucu arkadaşları oldugunu ve destek talebini karşılaştırabileceklerini söylediler o esnada ekran açıp açık olan 3 tane destek talebini tek tek gösterdim diğer riseruins ekibinde destek talebimi gösterdim bunlar gibi gereksiz ve saygısız davranmadıklarını aksine düzgün ve edepli davrandıklarını gösterdim ama ne yazık ki yine Yunus denen arkadaş anlayamadı son anlarda mustafa denen arkadaş anladı sanırsam.

Benim buradan verdiğim 50 tl önemli değil
Bu önüne gelen Ekip kuran adamlara güvenip makine siparişimizi reklamımızı bu boş insanlar yüzünden ayarladık ama işte talihsiz ve gereksiz durumlar yüzünden zarara katıyorlar insanları.

Diyeceğim ekip dediğiniz böyle olmaz tüm alışveriş yaptıgım ekipleri ya da konuştugum ekipleri söyledim anlattım. Anlamadılar bu forumdan sonra anlarlarsa sevinirim.

Aldığınız alacağınız şeylerde ekibe dikkat edin.

Kusura bakmada gereksiz duyar kasmıssın. Tarafsızım, bizimkiler haksız olsa onları suçlardım sen burada sırf konu açmak için konu açmıssın kaç yerde müşteriyim vesayre hem geç cevap verip hemde emrivaki konuşmuşşun cidden bazen sizi anlayamıyorum .

Aynı konu 6 ağustosta da açılmıştı niye kaldırıp yeniden açıldı acaba

Arkadaşın zihniyetinden dolayı ekran görüntüsü almıştım. Şöyle bırakayım. Arkadaşımızın konuyu 2. kere açtığını da söylemeden edemeyeceğim.

Screenshot_20200806-213051_Chrome.jpg

Önceki açtığı konuda attığım mesaj budur. Yetkililer talep üzerinde bir takım incelemelerde de bulundular zaten.

aynen kardeşim adamlar sana hizmet vermek zorundalar ya zaten. 24 saatte birkere discorda bakan, mesajlara doğru düzgün bakmayan birisiyle bende çalışmam. doğru olanı yapmışlar, tebrik ediyorum kendilerini :melek:

Selam, zaten geçen gün bu "sorunsal" şeyi popüler olduğunda bu konuyu açmıştın. Fakat konuda haksız olduğun ve aldığın ss'lerin yarım yamalak olması ile, gerekli kanıtlar yönetime sunulmuştu ve konu silinmişti. O gün seste sana 2 saat anlatmaya çalıştığım şeyi gelipte burada anlatmaya başlarsam konu senin yine saçma sapan cevapların ile 10 sayfa olur sanırım. Saçma sapan konular açıp takımımızın adını karalamaya çalışma. Özel paket istiyorsun ve sorularıma minimum 10 saat içerisinde cevap veriyorsun. Ben her 10 saatte bir senin paketin için cevaplarına mı bakacağım? Sana güzelce izah ettim durumu, aktif olduğun vakit söyle şu önemli detaylara bakalım dedim. Paketini şimdilik yapmayı durdurdum aktif olduğunda yaz dedim. Günün, saatlerin, dakikaların, saniyelerin bu kadar hesabını yapıyordun madem, sorulara vaktinde cevap ver ki istediğin gerçekleşsin. Şu konuyada değinmek isterim; arife gününden önce parayı ödemiştin ve sana pakete başlamak için bayramın 1 veya 2. gününün daha sağlıklı olacağını söylemiştim. Planımıda bu yönde belirlemiştim. 3 günde paketinde ince önemli detaylar hariç bitmişti. Şu an o paket bitti, fakat sana veya senin gibi sırf ekip adını karalamak için konu açan kişilere asla ve asla hizmet verilmeyecektir. Sana belirttim, at iban paranı yollayim dedim. Üslubumu asla bozmadım. Paranıda başarılı bir şekilde yolladım.

Artık her olayı "sorunsal" çatısı altında değerlendirmeyi bırakır mısınız? Ayrıca madem o dediğin ekiplerde o kadar memnunluk hissiyatı yaşıyorsun, oralardada paket hizmeti sunan kişi veya kişiler bulunuyor. Bizi tercih etmene gerek yoktu. Sana özel teklif sunmadık. İyi forumlar dilerim.

kanka 3 kere üst üste açınca kabul oluyormuş dene istersen.

Kusura bakmada gereksiz duyar kasmıssın. Tarafsızım, bizimkiler haksız olsa onları suçlardım sen burada sırf konu açmak için konu açmıssın kaç yerde müşteriyim vesayre hem geç cevap verip hemde emrivaki konuşmuşşun cidden bazen sizi anlayamıyorum .
emrivaki şekilde konuşmadım üstüne ben iyi konuştukça gerçek yüzlerini ortaya koydular :)
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

kanka 3 kere üst üste açınca kabul oluyormuş dene istersen.
yönetim ekibi ile irtibata geçip şimdi cevap aldıgım için konuyu tekrar açtım, daha erken yazsalar veya ilgilenselerdi daha erken açacaktım 3 değil 2 gözlemlerinizde yanlışlık var :)

Arkadaşın zihniyetinden dolayı ekran görüntüsü almıştım. Şöyle bırakayım. Arkadaşımızın konuyu 2. kere açtığını da söylemeden edemeyeceğim.

Ekli dosyayı görüntüle 136855

Önceki açtığı konuda attığım mesaj budur. Yetkililer talep üzerinde bir takım incelemelerde de bulundular zaten.
Bu arkadaşımız da konuyla alakası olmadan ekipte sesli ve yazılı da neredeyse üstüme saldıracak olan arkadaş sanırım, orada da atladığı gibi burada da vakit kaybetmeden devam ediyor. İşi bu :)

Selam, zaten geçen gün bu "sorunsal" şeyi popüler olduğunda bu konuyu açmıştın. Fakat konuda haksız olduğun ve aldığın ss'lerin yarım yamalak olması ile, gerekli kanıtlar yönetime sunulmuştu ve konu silinmişti. O gün seste sana 2 saat anlatmaya çalıştığım şeyi gelipte burada anlatmaya başlarsam konu senin yine saçma sapan cevapların ile 10 sayfa olur sanırım. Saçma sapan konular açıp takımımızın adını karalamaya çalışma. Özel paket istiyorsun ve sorularıma minimum 10 saat içerisinde cevap veriyorsun. Ben her 10 saatte bir senin paketin için cevaplarına mı bakacağım? Sana güzelce izah ettim durumu, aktif olduğun vakit söyle şu önemli detaylara bakalım dedim. Paketini şimdilik yapmayı durdurdum aktif olduğunda yaz dedim. Günün, saatlerin, dakikaların, saniyelerin bu kadar hesabını yapıyordun madem, sorulara vaktinde cevap ver ki istediğin gerçekleşsin. Şu konuyada değinmek isterim; arife gününden önce parayı ödemiştin ve sana pakete başlamak için bayramın 1 veya 2. gününün daha sağlıklı olacağını söylemiştim. Planımıda bu yönde belirlemiştim. 3 günde paketinde ince önemli detaylar hariç bitmişti. Şu an o paket bitti, fakat sana veya senin gibi sırf ekip adını karalamak için konu açan kişilere asla ve asla hizmet verilmeyecektir. Sana belirttim, at iban paranı yollayim dedim. Üslubumu asla bozmadım. Paranıda başarılı bir şekilde yolladım.

Artık her olayı "sorunsal" çatısı altında değerlendirmeyi bırakır mısınız? Ayrıca madem o dediğin ekiplerde o kadar memnunluk hissiyatı yaşıyorsun, oralardada paket hizmeti sunan kişi veya kişiler bulunuyor. Bizi tercih etmene gerek yoktu. Sana özel teklif sunmadık. İyi forumlar dilerim.
Senin sorunun da tam olarak bu ben müşteriyim
sen soracaksın ben gelince cevaplayacağım işte dediğim gibi sorun burada ben paketi bıraktım onu yaptım bunu yapıp üstüme gelmeniz değil güzel kardeşim hala algılayamıyorsun en güzel net problemin bu
üstüne de sağda solda gereksiz boş yorum veya boş konu açan birisi değilim bu konu hakkında herkes okusun kimden ne ürünü alırken nasıl davranıldıgını nasıl gidişatın izlendiğini görmesi gerekmektedir.
Tek amacım bu :)

Son düzenleme:
emrivaki şekilde konuşmadım üstüne ben iyi konuştukça gerçek yüzlerini ortaya koydular :)

yönetim ekibi ile irtibata geçip şimdi cevap aldıgım için konuyu tekrar açtım, daha erken yazsalar veya ilgilenselerdi daha erken açacaktım 3 değil 2 gözlemlerinizde yanlışlık var :)
yok işte, 2 kere açtın birdaha aç kabul olsun.

konuya gelecek olursak, tarafsız görüşümdür, 24 saatte bir yazıyorsun adamlara. senin işin gücün varda onların yok mu? harçlık çıkartmak için akşama kadar bu işleri yapıyorlar, üstüne o kadar emeği hiçe sayıp iade veriyorlar gelmişsin adamları şikayet ediyorsun. insan utanır yani.

yok işte, 2 kere açtın birdaha aç kabul olsun.

konuya gelecek olursak, tarafsız görüşümdür, 24 saatte bir yazıyorsun adamlara. senin işin gücün varda onların yok mu? harçlık çıkartmak için akşama kadar bu işleri yapıyorlar, üstüne o kadar emeği hiçe sayıp iade veriyorlar gelmişsin adamları şikayet ediyorsun. insan utanır yani.
sorun yok okursan mesajları tam anlamıyla benım 24 saat yazıp onları haksız bulmam gibi durumum yok konuşma hitap biçimlerinde daha ekininizden adam varsa çağırın toplu savunma yapın :)

sorun yok okursan mesajları tam anlamıyla benım 24 saat yazıp onları haksız bulmam gibi durumum yok konuşma hitap biçimlerinde daha ekininizden adam varsa çağırın toplu savunma yapın :)
tarafsız görüşüm olduğunu belirttim, inception bünyesinde çalışmıyorum. kararı yönetim versin. :)

Mustafa ile ne zamandan beri arkadaşmışız sorar mısın, ben de yeni öğrendim

Ne hayret bir insansın. Cidden gülerek okuyorum yazdıklarını artık zevkli hale geldi. ?? Yetkililer tarafından incelenmiş olan talep, yetkililer tarafından temize çıkarılmıştır. Ve bu zihniyetine hala anlam veremediğim bu eleman bunun üzerine hala diretiyor. Neyse ne diyelim. Elinden gelenin daha fazlasını yapmalısın. :)

Mustafa ile ne zamandan beri arkadaşmışız sorar mısın, ben de yeni öğrendim
Konuşma üzerinde arkadaşım dedim, arkadaşlarım demedim. Sen kimsin seninle arkadaş olacağım? Ek olarak hala mantıkla mı okuyorsun bu arkadaşın yazdıklarını. Yazık kafana ne diyeyim.

Burada bir sıkıntı göremedim sen nasıl konuşuyorsan o da öyle konuşmuş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl