* İmparatorluğu > mc.*.net | Bedwars desen var...

Saygıdeğer yaşar bey ben bi konuşsam amerika ayağa kalkar haberiniz olsun atmiyim isterseniz elimdeki gizli kapaklı saklı kanıtlarımı?
İletebilirsin, sizin ile olan tüm konuşmalarım discord sunucumdaki sunucu sahiplerinin erişime 1 ay boyunca açık olarak yayımlandı

bu yaşar denen *'dan prim kasmaya çalışan arkadaş zamanında 'MC-TR kara listelerimi kaldırmayın, onlar sayesinde reklamım olmuş oluyor' diyordu. Birkaç gün sonrada 'MC-TR kara listelerimi kaldırır mısınız?', 'MC-TR kara listelerimi çözer misiniz' tarzında söylemlere dönmüştü. Ban affı sayesinde bu çocukta geri döndü @turantahaaydın

Kişinin kendisini savunmaya yeterli cümle kuramamasından ''heee ole mi olmussss knk'' yazması aşırı itici geldi. Cevap yazmasaydın daha iyi olurmuş.
Heeeee öle mi olmusss knkk yaşar bitti kankileri mi geliyor

Baya olay dönmüş ama zaten konuya gerekli mesajlar verilmiş teşke daha kaliteli birşeyler ortaya koysaymışsınızda benim gibi sunucunuza 1 kere girmemiş insanların dikkatini çekseymişsiniz ama başarınızı kutluyorum.

* Towny 21.07.2023'de Sezon 4'e geçiyor!

İletebilirsin, sizin ile olan tüm konuşmalarım discord sunucumdaki sunucu sahiplerinin erişime 1 ay boyunca açık olarak yayımlandı
Iıı şeyy, sizden reklam satın alacaktım size hiç token var mı diye sordum ve banladınız...

Zamanında Az Oynamadım Sağlam Bir Sunucu Başarılarının Devamını Dİliyorum <3

Sade sunucu , başarılar.

Yetkililer samimi adaletli town serverlerinin önde gelenlerinden. Skyblockada başladım sezon sonuyla birlikte gayet güzel sistemler var. İyi ki tiktokta reklamınızı görmüşümde arkadaşla “bi bakalım nasıl servermiş” demişim. Günlerim geçti bu serverde seviliyorsunuz

Sunucunun sistemleri nerede

Bu ne dostum xD
1699101508071.png

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl