İlkOkul Sevgiliniz

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SpaRtaGuy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 3.629
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Küçük yaşlarda, düşüncesizlikle çok büyük hatalar yapılabilir. Bu hatalar büyüyüncede geçmeyebilir gençler. Bu yaşta ne sevgilim olsun isterim ne de başka bir şeyim. Bir kıza aşk duyguları beslersiniz, küçük yaşta üzülürsünüz. Benim bir kıza aşkım yok, ha hiç olmadı diyemem-.. elbette oldu. Küçük yaşta benimde bir sevdiğim oldu ama kavuşamadık, olur böyle şeyler. Şimdi 2 şeye aşığım; 1. ileride yürütüp büyüteceğim mesleki öğrenimim, 2. olan ise arabalar. Bunlar bana yeter, aşk meşk işleri ileride, namuslu, tertemiz bir insanla olmak yeterdir.

17 kızla bir olupta erkek şerefsizi olacağıma, hiç kimseyle olmam daha iyidir.

Küçük yaşlarda, düşüncesizlikle çok büyük hatalar yapılabilir. Bu hatalar büyüyüncede geçmeyebilir gençler. Bu yaşta ne sevgilim olsun isterim ne de başka bir şeyim. Bir kıza aşk duyguları beslersiniz, küçük yaşta üzülürsünüz. Benim bir kıza aşkım yok, ha hiç olmadı diyemem-.. elbette oldu. Küçük yaşta benimde bir sevdiğim oldu ama kavuşamadık, olur böyle şeyler. Şimdi 2 şeye aşığım; 1. ileride yürütüp büyüteceğim mesleki öğrenimim, 2. olan ise arabalar. Bunlar bana yeter, aşk meşk işleri ileride, namuslu, tertemiz bir insanla olmak yeterdir.

17 kızla bir olupta erkek şerefsizi olacağıma, hiç kimseyle olmam daha iyidir.
çok doğru diyorsun isa diyorki 17 sevgilim var hiçbirisini aldatmıyorum [espiri :D]

Duygusuzlar Beni Bi Etiketlesin :Dw qe

Daha Bismillah :D[DOUBLEPOST=1509646937,1509646902][/DOUBLEPOST]Beyler Yeni Hashtag: #DuygusuzPezolar D:wq eqwe

Ben Hızlıyımdır :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl