Sol Reklam

İlkOkul Sevgiliniz

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan SpaRtaGuy
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
  • Görüntüleme 3.323
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

SpaRtaGuy

Bedrock düşmanı !
Elmaslar
317
Puanlar
14.120
Yer
Mars ' Düzce
Minecraft
SpaRtaGuy

Discord:

IYusuf_SelmanI#3770

Eveet ilk aşık olduğumuz kızın adını ve kaçıncı sınıfta aşık olduğumuzu yazıyoruz :)

Edit : Aleyna
Sınıf : 2

İsmi: Büşra
Sınıf: 4
NOT: 3 yıldır sevgiliyiz (Lise 3 teyim).

Evet. 5 e kadar ilk okuldur :D sen 4 deyken orta okul 3 müydün :D

Son düzenleyen: Moderatör:
Hayatım boyunca kimseye aşık olmadım sanırsam bu bana özel birşey :)

6.sınıfta aşık oldum sıla diye kız vardı hem sınıfın en çalışkanıydı hemde en güzeliydi ama hiç sölemedim ama ozamanlar böle şimdiki oldu gibi aşık oldukalrını duyunca herkes dedikodu yapmıyordu hatta sınıfta uğur başka bi kıza aşıktı herkes biliyodu beyzada emire mi ne aşıktı dedikoduya döndü niye bu kadar uzun birşey yazdım ben D:GFDFg

Hm... ilk olarak 2. sınıfta bir kıza aşık olmuştum. Sürekli evine hediyeler yolluyordum sonra bir kere yollar iken yakalandım ve o günden sonra çıkmaya başlamıştık. Ama sonralarında okullar değişince her şey tamamen değişti. Şuan 6. sınıfta tanıştığım bir kız arkadaşım ile aynı lisedeyim. Mutluyum ama bazende efkarlı...

Aslında ben salaklık yaptım.. :D anlatıyorum Ortaokul olsa olmazmi 5.sınıf yaa :D sınıfa bi girdim çok karizmatik giyinmiştim :D herkez bana bakıyordu kızlar özellikle sonra sınıfın en güzeli kız geldi sen bendenmi hoşlanıyorsun dedi utancımdan hayır dedim :D gülerek gitti bu olayım

bu ise gerçekler : sevgilin varmı? Lacina + Sevgili = yok :D

İlkOkulda birini sevmiştim çok güzeldi sonra okulum değişti şansıma o da benim okuluma gelmişti taşınmışlardı 7. sınıftayım şimdi diyorum ki ortaokulda başka okula gidince üzüldüğüme pişmanım keşke onla aynı okulda olmasaydım

Bi ara arkadaşlar avm'ye gittik 5. sınıfta ilk görüşte aşk olsa gerek 10 bin tl'ye Monster(bilgisayar) gördüm.
Gördüğüm an tutuldum kaldım o gündür bugündür unutamıyorum güzelliği.

17 Yane Kızla Çıkınca İlk Okuldakinin Hangisi Olduğunu Unuttum QWEqwee

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yukarı