Anı İlk Para Yatırdığın Oyun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minesyum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.284
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Goley di sanırım ?

League Of Legends

wolfteam eskiden efsaneydi keşke eski şeyler olsada hilelere razıyım fakat herşey eskisi gibi olsa
wolfteamın altın çağıydı okul çıkışı koşarak gidip clan atardık çar kasardık sonra hileler aşırı arttı basede felan ölüyoduk silah hileleri kurt hileleri vs açıyolardı

Çok küçükken bilmeyerek para yatırdığım oyun Sanalika, kendi isteğimle ilk yatırdığım uzun zaman önce First Blood diye bir oyun :)
O Beyaz M4A1-S ve o mancınık için nelerimi vermezdim mutant modunda hammer yok ediyordu, her zaman oyunun hediye vermesini beklerdim ama şimdi o oyunda çok kötüye bağladı ben dışında başka birisinin daha oynamasına şaşırdım :D

zula hayattaki en büyük pişmanlığımdır

Çok küçükken bilmeyerek para yatırdığım oyun Sanalika, kendi isteğimle ilk yatırdığım uzun zaman önce First Blood diye bir oyun :)
Bende kız arkadaşımla birlikte çok fazla sanalika oynardım..

O Beyaz M4A1-S ve o mancınık için nelerimi vermezdim mutant modunda hammer yok ediyordu, her zaman oyunun hediye vermesini beklerdim ama şimdi o oyunda çok kötüye bağladı ben dışında başka birisinin daha oynamasına şaşırdım :D
İlk sınırsız olarak M4A1-S Almıştım çok mutluydum :) 150 altına

Goodgame Empire

Euro Truck Simulator 2 almıştım, aga bee aldığımda ne kadar sevindiğimi anlatamam .d

wolfteam :d herkes gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl