Anı İlk Para Yatırdığın Oyun?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Minesyum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 10.285
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok küçükken bilmeyerek para yatırdığım oyun Sanalika, kendi isteğimle ilk yatırdığım uzun zaman önce First Blood diye bir oyun :)
First Blood hala oynuyor musun Battle Teams olmuş adı, AR15-S Herkesin bayram harçlığını çalmıştır xD

Minecraft- UnioCraft. Asla pişman değilim çok zevkli bir sunucuydu.

Sanırım minecraftta premium üyelik satın almıştım :'D

Minecraft satın almıştım 100tl'ye. Şuan 200 olmuş :D ondan sonra CraftRise'a 40tl yatırmıştım.

Çok küçükken bilmeyerek para yatırdığım oyun Sanalika, kendi isteğimle ilk yatırdığım uzun zaman önce First Blood diye bir oyun :)
Aga be First Blood e ben de çok para yatırdım ama oyun artık battle teams diye bir isime taşındı.
İlk yatırdığım oyun: First Blood

O Beyaz M4A1-S ve o mancınık için nelerimi vermezdim mutant modunda hammer yok ediyordu, her zaman oyunun hediye vermesini beklerdim ama şimdi o oyunda çok kötüye bağladı ben dışında başka birisinin daha oynamasına şaşırdım :D
P2W oyunları çok tercih etmem ama "first blood" çok sarıyordu, şuan da adı değişti ve "Battle Teams" oldu.
Oyun Batmak Üzere, Gün Geçtikce Oyuncu Sayısı Düşüyor :(

Minecraft - Provanas CloudVIP almıştım galiba vipin ilk haftası sebebsizce 1 aylık ban yemiştim :( ilk minecraft online deneyimimdi

Soru mu bu ? Wolfteam tabikide :)

Minecraft, wolfteam zamanında almak isteyip alamıyorduk arkadaşımla paralarımızı birleştirip minecraftta bi sunucuda vip aldık 1 hafta sonra sunucu kapandı :D

lanetler olsun cs:go

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl