Anı İlk Çok Oyunculuya Girdinizde Ne Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jeyst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.933
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ilk defa çok oyunculuya girişimden baya geçti ama hatırladığıma göre ilkde mutlu olmuştum sonra ise kaybedip sinirleniyordum :D

Oyunu ilk oynayışımda direk olarak çok oyunculu girmiştim hiç bir şey bilmiyordum. Bir kişiyle tanışmıştım onun sayesinde oyunu öğrenmiştim. 1 yıl kadar o kişiyle arkadaştım sonrasında bir anda yok oldu. :enteresan:

İlk çok oyunculu deneyimimi yaşadığımda orta okuldaydım.Arkadaşlarım bana oyunu öğretmek için bir sunucuya davet etmişlerdi.Ben ise hiç bir şey bilmediğim için başka bir sunucuda onları arıyordum :D

Sanırım ilk PointBlank ve Akvariyum 3D ile başladım. Sonralar Minecraft geçtim çok oyunculuğa orda /register pasword istiyordu ben onu 1 hafta çözemedim ve sunucuya giremedim aşırı sinir olmuşdum

bi arkadaşım hunger games diye bişeyin olduğunu gösterdi sunucu ip falan girdi dedim bu çocuk bu kadar şeyi nerden biliyo hacker gibi gelmişti ogün ip falan yazıyor ya D: neyse 1 ay sabah akşam hunger games oynadım sonra skyblock öğrendim ve gayet hoşuma gitti.

2015 Yılında Girdim Dedim Nooooluyoooo Laaa Burdaaaaaa

İlk UltimateMC (UnioDex'in ilk sunucusu) factions oynadım, bana göre olmadığını anlayınca bıraktım. Daha sonra UnioCraft'a geçildi, UnioCraft'a başladım orda oynamaya devam ettim yıllarca. Moderatör oldum 2-2.5 sene moderatörlük yaptım sonrasında sunucuyu kapama kararı aldık, ve biz sunucu kurduk böyle gelişti devam ediyor :D

SonOyuncu da hunger games oynamıştım

Yabancı bir sunucudaydım. Şifrem : sifre di .d

aşırı derecede heyecanlanmıştım

Ben 1 yıl filan tek oyunculu oynadım :D
Neden Bilmiyorum Ama Hiç Aklıma Gelmedi Sunucu Aranıyor Filan diyodu
Sonra Youtubea Girince Anladım :(
Baya Üzülmüştüm Kendimi * Yerine Koymuştum
İlk çoklu oyuncu deneyimim güzeldi. 1.5.2 factions çok sarardı. İtem kopyalama bugu yapardı klan liderimiz oyunu yönetirdik yani.

Ben 1 yıl filan tek oyunculu oynadım :D
Neden Bilmiyorum Ama Hiç Aklıma Gelmedi Sunucu Aranıyor Filan diyodu
Sonra Youtubea Girince Anladım :(
Baya Üzülmüştüm Kendimi * Yerine Koymuştum

Oyunda benden farklı insanlar da vardı şok olmuştum :D

Ilk kuzenimle RoesCraft'a girmiştim. Kuzenim bana şifre girmişti şifrem de "kuzey123456789"'du :D Ondan sonra oyunda kurucuyu gördüm dedim ki bunun şifresi de benimle aynıdır hesabına giriş yapmaya çalıştım ama giremedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl