Anı İlk Çok Oyunculuya Girdinizde Ne Oldu?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Jeyst
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.933
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaç yılında girdim hatırlamıyorum ama survival oynamıştım ne güzel günlerdi be kasılıp zombiye ölmüştüm :(

Arkadaşımla bi pvp sunucusuna girmiştik. Server'ın tamamı huzuni olur mu abi? :D Her neyse adam bize 3-5 metre öteden vurunca sinirlendik kapattık oyunu.

Yan komşumdan yardım alarak yapmıştım. İlk çok oyunculu deneyimimi Minecraft sunucusunda yaptım. İlk oyunum ise Build Battle oyunuydu. Yan komşum bana ne yapacağımı, nasıl yapacağımı, kısacası her şeyi gösterdi. Zaten sürekli Minecraft çok oyunculu videoları izliyordum. Skywars, Bedwars gibi oyunlarda çok zorlandım fakat Build Battle gibi sakin oyunlarda çok zorlanmadım.

Son düzenleme:
Kuzenim Gile Bayrama Gitmiştik , Blocksmc'de Eggwars Oynuyordu. O Zamanlar Tabi Ben Daha Çok Oyunculuğa Nasıl Gireceğimi Bilmiyor , Hep Tek Oyunculu Oynuyordum Çok Şaşırmış Mutlu Olmuştum :D

Ilk minecraft'a başlangıcım çok oyunculuydu, kuzenim bana serverin IP'sini vermeyince gidip ağlıyordum :'D :'D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl