barbi giydirmece7 sene önce Bilgisiyarı satın aldığım abiler böyle küçük küçük oyunlar indirmişti onları oynuyordum :D
amante#1881
Crazy Taxi :DEkli dosyayı görüntüle 103229
Herkese merhabalar arkadaşlar ben Kaan,
Bugün sizlerle sohbet etmek istediğim konu ilk bilgisayarınızda oynadığınız ilk oyun nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 103230
Benim ilk bilgisayarımdaki oynadığım ilk oyun:
Bilgisayarı aldığımda evimize daha internet bağlatmamıştık o yüzden bilgisayara oyunlar yükleyene kadar mayın tarlası pasta oyunu gibi klasik oyunları oynamıştım günlerce.. :D
Age of Mythology ;)Ekli dosyayı görüntüle 103229
Bugün sizlerle sohbet etmek istediğim konu ilk bilgisayarınızda oynadığınız ilk oyun nedir ?
Bilgisayarı aldığımda evimize daha internet bağlatmamıştık o yüzden bilgisayara oyunlar yükleyene kadar mayın tarlası pasta oyunu gibi klasik oyunları oynamıştım günlerce.. :D
Sopa#5804
pablo escobar#0991
Minecraft 1.6.4 :)Ekli dosyayı görüntüle 103229
iKaanStrafe
nadxiwa
ihalitisbackk#7699
Teraaofficiql
iKaanStrafe
TFM'yi bende oynuyordum pvp sunucularında hiç oynadın mı heromice s2 gibi?Transformice 2011 - 2012
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!