İlk bilgisayarınızda oynadığınız ilk oyun nedir?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan iKaanStrafe
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 14.556
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Counter Strike 1.6

Gta Vice City/Sa da olabilir

Ekli dosyayı görüntüle 103229

Herkese merhabalar arkadaşlar ben Kaan,
Bugün sizlerle sohbet etmek istediğim konu ilk bilgisayarınızda oynadığınız ilk oyun nedir ?
Ekli dosyayı görüntüle 103230
Benim ilk bilgisayarımdaki oynadığım ilk oyun:

Bilgisayarı aldığımda evimize daha internet bağlatmamıştık o yüzden bilgisayara oyunlar yükleyene kadar mayın tarlası pasta oyunu gibi klasik oyunları oynamıştım günlerce.. :D
Crazy Taxi :D

Bugün sizlerle sohbet etmek istediğim konu ilk bilgisayarınızda oynadığınız ilk oyun nedir ?

Bilgisayarı aldığımda evimize daha internet bağlatmamıştık o yüzden bilgisayara oyunlar yükleyene kadar mayın tarlası pasta oyunu gibi klasik oyunları oynamıştım günlerce.. :D
Age of Mythology ;)

2007 yılında amcamın(bilgisayarcı) amcamın bilgisayarında çok güzel bir oyun gördüm. Yakından inceleyince yarış oyunu olduğunun farkına vardım. Oyunun ismi Need For Speed Underground 2 idi. Canım sıkıldığında hâlen daha girip oynarım. Bu oyunun tadı diğer hiçbir EA yarış oyununda yok adeta.

Counter Strike 1.6

Minecraft 1.6.4 :)

Bu konuyu açarken hiç bu kadar ilgi duyacağını düşünmemiştim.​

5-6 Yaşında Gta Vice City oynamıştım.

Transformice 2011 - 2012

Plants vs Zombies :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl