bynoment
Bir Kömür Göründü Kaptanım!
- Elmaslar
- 62
- Minecraft
- Arwalee
Discord:
Arwale#2906
Arwale#2906
discord.gg/treas
Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz, memnun kalmanıza sevindik.Bi kaç işim için vds lerini kullandım up/down hızları gayet yeterli ve makineler çok stabil elinize sağlık fiyet politikanızıda alkışlamak isterim böyle devam etmeniz dileğiyle
ayazx404
Selam, sizin gibi değerli firmaları görmekten mutluluk duyuyoruz! Uygun fiyatlı, kaliteli, performanslı kısacası f/p denilebilir. :)
Ekli dosyayı görüntüle 240184
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 240186
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun. Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun. Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Ekli dosyayı görüntüle 240191
Ekli dosyayı görüntüle 240192
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Treas Host BTK Yer Sağlayıcı Bildirgesi:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Treas Host ETBİS'e Kayıtlıdır:Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
discord.gg/treas
Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.Selam, sizin gibi değerli firmaları görmekten mutluluk duyuyoruz! Uygun fiyatlı, kaliteli, performanslı kısacası f/p denilebilir. :)
discord.gg/treas
Merhaba,
Gamepanel üzerine yeni yaptığımız güncelleme çalışması sonucunda:
Eklenmiştir.
- Oyuncu yönetim paneli
- Kolay ayar değişim menüsü (server.properties)
- Seçilebilir hazır başlatma komutları (Aikar's Flags, Klasik vs.)
- Dosya yöneticisi ile entegre çöp kutusu (sildiğiniz öğeler burada 24 saat kaldıktan sonra otomatik olarak silinir)
Gamepanel sürdürülebilirliği ve verimliliği arttırılmış olup, performans arttırma çalışmaları yapılmıştır.
![]()
![]()
![]()
![]()
Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri
discord.gg/treas
Görseller güncellenmiştir, bilgilendirme için teşekkürler.Görselleri DC üzerinden çektiğiniz için uçmuş sanırsam hocam. Bilginize.
discord.gg/treas
Merhaba,Almak için diğer hostinglerden pek bir farklılık göremedim açıkçası. Beni tatmin edebilirseniz TR Proxy sunucumu sizden almayı düşünüyorum.
Geri dönüsünüz için tesekkürler. Sizi not aldım yakında alabilirim.Merhaba,
Xeon E5-2699v4 sunucularımızdaki önceliğimiz Gamepanel yapımızı geliştirmektir. Gamepanel yapımızda olabildiğince düşük fiyatlara ve son kullanıcı için kullanışlı, işe yarar özelliklere yer vermeye çalışıyoruz. Her kullanıcımızın öneri ve isteklerini göz önünde bulundurup altyapımızı hızlı bir şekilde geliştiriyoruz.
Genel odak noktamız son sürüm işlemciler ile yüksek performansı düşük bütçelere uyarlamak. Oluşumumuz henüz daha yeni olmasına rağmen bizleri verdiğimiz destekten, sağladığımız Gamepanel altyapısı ve fiyat/performans politikamızdan dolayı tercih eden 100'ü aşkın müşterimiz bulunuyor.
Kısacası: ucuz, ilgili, teknik olarak bilgili ve ana ilgi odakları olan Minecraft sunucuları ile tecrübeli bir yer ile çalışmak isteyen insanlar bizi tercih ediyor, tabii bunun sizi tatmin edip edemeyeceğini bilemeyiz.
Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri
discord.gg/treas
Discord destek sunucumuz veyahut müşteri panelimiz üzerinden talep oluşturursanız satın alımınızdan önce test sunucusu sağlayabiliriz. İyi çalışmalar dileriz.Geri dönüsünüz için tesekkürler. Sizi not aldım yakında alabilirim.
Teşekkürler. Backend sunucumu satın aldıgımda test edebilirim bu işime geldi.Discord destek sunucumuz veyahut müşteri panelimiz üzerinden talep oluşturursanız satın alımınızdan önce test sunucusu sağlayabiliriz. İyi çalışmalar dileriz.
racfourdtr
discord.gg/treas
Merhaba,Paket yapmak için e5 5gb cihazlarını aldım. Kurulum 5 dakika falan sürmüştür.
Birde RYZEN performansını düşünün, herkese öneriyorum. Destek taraflı gönlünüz
rahat olsun, bol kazançlar dilerim.
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!