☄️ İlk Ay %15 İndirimli! ⚡️ 2x Intel Xeon E5-2699v4 ✨ Treas Host ⭐ İstanbul Comnet Veri Merkezi ⭐ Samsung 870 Evo Diskler ⭐ DDR4 ⭐ +3.2Tbps Koruma

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Treas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 4.078
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bi kaç işim için vds lerini kullandım up/down hızları gayet yeterli ve makineler çok stabil elinize sağlık fiyet politikanızıda alkışlamak isterim böyle devam etmeniz dileğiyle

Bi kaç işim için vds lerini kullandım up/down hızları gayet yeterli ve makineler çok stabil elinize sağlık fiyet politikanızıda alkışlamak isterim böyle devam etmeniz dileğiyle
Değerlendirmeniz için teşekkür ederiz, memnun kalmanıza sevindik.

Ekli dosyayı görüntüle 240184
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ekli dosyayı görüntüle 240186
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
‎ ‎
‎ ‎
‎ ‎

Ekli dosyayı görüntüle 240191
Ekli dosyayı görüntüle 240192

Treas Host BTK Yer Sağlayıcı Bildirgesi:

Treas Host ETBİS'e Kayıtlıdır:
Selam, sizin gibi değerli firmaları görmekten mutluluk duyuyoruz! Uygun fiyatlı, kaliteli, performanslı kısacası f/p denilebilir. :)

Merhaba,

Gamepanel üzerine yeni yaptığımız güncelleme çalışması sonucunda:
  • Oyuncu yönetim paneli
  • Ücretsiz alt alan adı hizmeti
  • Kolay ayar değişim menüsü (server.properties)
  • Seçilebilir hazır başlatma komutları (Aikar's Flags, Klasik vs.)
  • Dosya yöneticisi ile entegre çöp kutusu (sildiğiniz öğeler burada 24 saat kaldıktan sonra otomatik olarak silinir)
Eklenmiştir.
Gamepanel sürdürülebilirliği ve verimliliği arttırılmış olup, performans arttırma çalışmaları yapılmıştır.

gamepanel-image.png
gamepanel-image1.png
gamepanel-image3.png
gamepanel-image2.png

Saygılarla,
Treas Host Bulut ve Bilişim Hizmetleri

Son düzenleme:
Görselleri DC üzerinden çektiğiniz için uçmuş sanırsam hocam. Bilginize.
Merhaba,

Gamepanel üzerine yeni yaptığımız güncelleme çalışması sonucunda:
  • Oyuncu yönetim paneli
  • Kolay ayar değişim menüsü (server.properties)
  • Seçilebilir hazır başlatma komutları (Aikar's Flags, Klasik vs.)
  • Dosya yöneticisi ile entegre çöp kutusu (sildiğiniz öğeler burada 24 saat kaldıktan sonra otomatik olarak silinir)
Eklenmiştir.
Gamepanel sürdürülebilirliği ve verimliliği arttırılmış olup, performans arttırma çalışmaları yapılmıştır.

image.png
image.png
image.png
image.png

Saygılarla,

Almak için diğer hostinglerden pek bir farklılık göremedim açıkçası. Beni tatmin edebilirseniz TR Proxy sunucumu sizden almayı düşünüyorum.

Almak için diğer hostinglerden pek bir farklılık göremedim açıkçası. Beni tatmin edebilirseniz TR Proxy sunucumu sizden almayı düşünüyorum.
Merhaba,

Xeon E5-2699v4 sunucularımızdaki önceliğimiz Gamepanel yapımızı geliştirmektir. Gamepanel yapımızda olabildiğince düşük fiyatlara ve son kullanıcı için kullanışlı, işe yarar özelliklere yer vermeye çalışıyoruz. Her kullanıcımızın öneri ve isteklerini göz önünde bulundurup altyapımızı hızlı bir şekilde geliştiriyoruz.

Genel odak noktamız son sürüm işlemciler ile yüksek performansı düşük bütçelere uyarlamak. Oluşumumuz henüz daha yeni olmasına rağmen bizleri verdiğimiz destekten, sağladığımız Gamepanel altyapısı ve fiyat/performans politikamızdan dolayı tercih eden 100'ü aşkın müşterimiz bulunuyor.

Kısacası: ucuz, ilgili, teknik olarak bilgili ve ana ilgi odakları olan Minecraft sunucuları ile tecrübeli bir yer ile çalışmak isteyen insanlar bizi tercih ediyor, tabii bunun sizi tatmin edip edemeyeceğini bilemeyiz.

Saygılarla,

Merhaba,

Xeon E5-2699v4 sunucularımızdaki önceliğimiz Gamepanel yapımızı geliştirmektir. Gamepanel yapımızda olabildiğince düşük fiyatlara ve son kullanıcı için kullanışlı, işe yarar özelliklere yer vermeye çalışıyoruz. Her kullanıcımızın öneri ve isteklerini göz önünde bulundurup altyapımızı hızlı bir şekilde geliştiriyoruz.

Genel odak noktamız son sürüm işlemciler ile yüksek performansı düşük bütçelere uyarlamak. Oluşumumuz henüz daha yeni olmasına rağmen bizleri verdiğimiz destekten, sağladığımız Gamepanel altyapısı ve fiyat/performans politikamızdan dolayı tercih eden 100'ü aşkın müşterimiz bulunuyor.

Kısacası: ucuz, ilgili, teknik olarak bilgili ve ana ilgi odakları olan Minecraft sunucuları ile tecrübeli bir yer ile çalışmak isteyen insanlar bizi tercih ediyor, tabii bunun sizi tatmin edip edemeyeceğini bilemeyiz.

Saygılarla,
Geri dönüsünüz için tesekkürler. Sizi not aldım yakında alabilirim.

Geri dönüsünüz için tesekkürler. Sizi not aldım yakında alabilirim.
Discord destek sunucumuz veyahut müşteri panelimiz üzerinden talep oluşturursanız satın alımınızdan önce test sunucusu sağlayabiliriz. İyi çalışmalar dileriz.

Discord destek sunucumuz veyahut müşteri panelimiz üzerinden talep oluşturursanız satın alımınızdan önce test sunucusu sağlayabiliriz. İyi çalışmalar dileriz.
Teşekkürler. Backend sunucumu satın aldıgımda test edebilirim bu işime geldi.

Paket yapmak için e5 5gb cihazlarını aldım. Kurulum 5 dakika falan sürmüştür.
Birde RYZEN performansını düşünün, herkese öneriyorum. Destek taraflı gönlünüz
rahat olsun, bol kazançlar dilerim.

Paket yapmak için e5 5gb cihazlarını aldım. Kurulum 5 dakika falan sürmüştür.
Birde RYZEN performansını düşünün, herkese öneriyorum. Destek taraflı gönlünüz
rahat olsun, bol kazançlar dilerim.
Merhaba,

Memnun kalmanıza sevindik, değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

Saygılarla,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl