orcorex
Birisi mi Spawnlandı?
- Elmaslar
- 0
- Minecraft
- jest
Discord:
jest
Selamlar herkese,
Bir süredir üzerinde çalıştığım bir projem var. Kendi bünyemde bulunan i7-9700 (32GB RAM / 1TB SSD) donanımlı makineyi Pterodactyl (Docker) altyapısıyla optimize ettim. Amacım, piyasadaki standart paylaşımlı işlemciler yerine, yüksek tek çekirdek performanslı bu işlemcinin Minecraft (özellikle 1.20+ sürümleri) üzerindeki gerçek limitlerini görmek.
Siz tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak:
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
konuyu doğru yere mi açtım hiçbir fikrim yok ama yanlışsa hemen taşıyabilirim.
Bir süredir üzerinde çalıştığım bir projem var. Kendi bünyemde bulunan i7-9700 (32GB RAM / 1TB SSD) donanımlı makineyi Pterodactyl (Docker) altyapısıyla optimize ettim. Amacım, piyasadaki standart paylaşımlı işlemciler yerine, yüksek tek çekirdek performanslı bu işlemcinin Minecraft (özellikle 1.20+ sürümleri) üzerindeki gerçek limitlerini görmek.
Siz tecrübeli arkadaşlara birkaç sorum olacak:
- Bu makineyi tek bir Survival projesine mi ayırmak daha mantıklı olur, yoksa 3-4 farklı küçük projeye (Skyblock, Lobi vb.) bölmek mi?
- Ev fiber altyapısı ve Raspberry Pi üzerinden yaptığım 7/24 izleme sistemi, topluluğa açık bir sunucu için yeterli stabiliteyi sağlar mı?
- En önemlisi: Bu sistemin performansını (TPS/MSPT değerlerini) canlı olarak test edebilmem için elinde hazır paketi ve kitlesi olan, makine yetersizliğinden sorun yaşayan bir ekip var mı? Eğer varsa, hiçbir ücret talep etmeden sistemi onlara tahsis edip sonuçları beraber analiz etmek isterim.
Şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
konuyu doğru yere mi açtım hiçbir fikrim yok ama yanlışsa hemen taşıyabilirim.