Hypnos ile yeni yıla girmeye ne dersiniz? İşte karşınızda dev çekiliş! [ Tıkla ve detayları öğren ]

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Hypnos
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 7.444
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kusura bakmayın ama logo'nun bir yerden kesildiği çok belli.
Logo gayet güzel ona lafım yok fakat ben kenarlarından falan bahsediyorum o kadar belli ki bir yerden kesildiği bunu herkes anlar baktığında.
Logo'yu kim yaptı bilmiyorum ama ya yapan arkadaş png kaydetmedi ki bunun çok ama çok düşük bir olasılık olduğunu düşünüyorum yada siz bir yerden bulup kesmeye çalıştınız.
Bu kadar pikselleşme olması imkansız. İsterseniz bana ulaşın bu logo'yu illustrator bir logoya çeviriyim.
Logonun orjinal haline ulaştım ve kesmeden düzgün bir şekilde çıkartıp logoyu düzenledim. 1-2 saate forumdakinide değiştiririz. Ama sizin çekiliş konumuzun altına bu yorumu yapıp. Discord üzerinden bizi ekleyince gelipte konu tasarımı karşılığı logomuzu düzeltme isteğinizi kınıyorum. Lütfen daha fazla konuyla alakalı yorumlar yazmaya özen gösterelim.

Katılan arkadaşlara başarılar dilerim. Gerçekten büyük bir çekiliş.

Umarım ihtiyacı olan birisine çıkar. Herkese başarılar

Hypnos cömertliği

Çekiliş gibi çekiliş be

1 ay bile kalmadı 2020 artık zarar veremez.
yes.jpg

Normalde bu tür etkinlikler pek ilgimi çekmez ama katılasım geldi. Katılsam mı acaba?

İhtiyacı olan birisine çıkar umarım :) Teşekkürler <3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl