Hypixel Nick Plugin (Detay ve Amaç için bir göz atın)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

PinKermitheFrog

Birisi mi Spawnlandı?
Elmaslar
0
Spigot üzerinde terkedilmiş/yapımı durdurulmuş bir plugin mevcut. Plugin :
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Ve sahibi youtube kanalının altında ve kendi profilinde de yardım isteyen kişilere kendiniz düzeltin diyerek kış kışlıyor. Yani biz plugini editleyebiliriz ve ben jd-gui ile inceledim fakat pek hatta neredeyse plugin kodlamakla alakalı hiçbir bilgim olmadığından dolayı istediğim şeyi yapamadım(bulamadım) bu konuyuda bunu editleyebilecek biri var mı diye sormak için açtım plugin betternick pluginini kullanıyor ama yeni versiyonuyla bağlantılı değil API de sorunlar var bu plugini betternickin yeni haliyle entengre edebilirmisiniz veya idisguise pluginiyle? Dediğim gibi plugin sahibi alın başınıza çalın yapabilirseniz yapın diyerek bıraktı plugini...

Bilemiyorum güncellenebilir. Yarın bi bakacağım eğer unutmazsam. Discorddan eklersen eğer konuşabiliriz.

Discord adresim: TuvalsizRessam#2861ekle ve isteklerini söyle.

Aslında gerçekten düzenlenirse güzel olabilecek bir eklenti, bu eklenti üzerinde uğraşanlar illa ki olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl