Skript Paylaşımı Hypixel Benzeri FFA Sistemi (The Pit) [1.8-1.14.4]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

edonda123

Odunlara Vur Vur Vur!
Elmaslar
15
Öncelikle selamlar. 1 hafta içinde yaptığım ve şu anda biraz eksikleri olmasına rağmen size sunuyorum. Skript tamamen Türkçe'dir ve alıntı değildir. Skripti kendi sunucunuzda kullanabilirsiniz fakat HungryEge ismi geçerse iyi olur. :)

Gereklilikler:
  • Skript 2.2
  • Skellett
  • SkQuery
  • skRayFall
  • WildSkript
DİKKAT!
Daha önceden bir skript düzenlemediyseniz indirmenizi önermem. Düzenlemesi kolay değildir ve skript bilmiyorsanız zorlanacaksınız!​

Özellikler:
  • Seviye sistemi - Oyuncular sunucuda oynadıkça ve oyuncu öldürdükçe seviye atlar. Seviye atlayarak da yeni güçlendirmeleri açar ve bunları oyun parasıyla satın alabilir.
2019-08-05_18.02.49.png

• Güçlendirmeler - Oyuncular seviye atladıkça buradaki bazı güçlendirmelerden yararlanabilir.
2019-08-05_17.51.05.png

Guclendirme.gif

• Güçlendirme slotları da şunlardır:
Slot.gif

• Eşyalar - Bunlar kalıcı olmayan eşyalardır. Oyuncular parayla satın alır fakat öldükten sonra kaybolurlar.
2019-08-05_17.52.34.png

Esya.gif

• Görevler ve Sözleşmeler - Oyuncular her gün bu görevleri alabilir, tamamlayabilir ve para kazanabilirler.
2019-08-05_17.52.47.png

2019-08-05_17.52.53.png

• İstatistikler - Oyuncular buradan sunucuda ne yaptığına dair her türlü istatistiği kontrol edebilir.
2019-08-05_17.52.58.png

Istatistikler.gif

• Skor tablosu - Skor tablosunu özelleştirebilirsiniz
2019-08-05_17.48.15.png

Buraya kadar okuduğunuz için teşekkürler. Eğer skripti beğendiyseniz lütfen geri bildirim yapmayı unutmayın! İyi forumlar :)
Skript 2,000 satırı geçtiği için kod koyamıyorum fakat aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz!

EĞER SORUNUZ OLURSA ÖZEL MESAJ ATIP ULAŞABİLİRSİNİZ!

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Son düzenleme:
Uzun zamandır kendi sunucuma birkaç özellik getirmek istiyordum ve sanırım getireceğim özelliği buldum. Doğruyu söylemek gerekirse gayet başarılı ve güzel yapım olmuş. Konu dizaynın fena değil ama beklediğim gibi değildi. Bence daha güzel yapabilirsin. Paylaşım için çok teşekkürler.

Bunlar bi adam yapıyordu inşallah onlar değildir.

Şu adamın yaptıklarına çok benziyor örn: lobi sk ve the pit sk gibi.

Bunlar bi adam yapıyordu inşallah onlar değildir.

Şu adamın yaptıklarına çok benziyor örn: lobi sk ve the pit sk gibi.

Hepsi benim kodlamamdır alıntı yok diye belirtmiştim zaten

efsane bişi olmuş.cidden ellerinize sağlık

Güzel ve işe yarar bişe olmuş. Başarılı.

Haritayı paylaşabilirmisiniz ?

berbat kodlanmış, her yerde loop var
gereksiz uzun
ölü addonlar kullanılmış
değişken isimleri çöp, . yerine :: kullanman lazım ki adamlar öldürme sıralaması, puan sıralaması vs. yapabilsin ve toplu olsun
skq guileri kullanıyosun eski kullanışsız ve çöp
üzücü

cidden kodlar gereksiz baya uzun

Eski bir skript olmasına rağmen gayet güzel bir skript şuan lazım değil ama yinede yükledim ilerde lazım olursa kullanacağım <3

Amatörce ve kalitesiz bir skript olduğunu belirtmeliyim, kendini ve skripti geliştirip düzgün hale getirirsen güzel olabilir. Başarılar

Skript fikri idare eder, level sistemi iyi değil. En önemli olan şey. Geliştirsen iyi olur.

Tek kelime ile efsane diyebilirim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl