Bulundu Hub Sunucu Paket İstek

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Rescar52
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 2.253
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Rescar52

Koydum Çalışma Masasını
Elmaslar
8
Minecraft
yok

Discord:

yok

Merhaba Arkadaşlar Bu Konuyu Nereye Acacağımı bilemedim oyüzden buraya açtım kb ben hub sunucusu kurmak istedim fakat trilyonlarca hatyla karşılaştım yok vip veriyorum gidiyor işte itemerl kayboluyor adalevelei hesaplanmıyor falan filan

Free Hub Sunucusu Varsa Elinizde Verebilirseniz Çok Sevinirim (Teşekkürler.)

Ama Bu işler free ile oalcak değil diyen arkadaşlara sesleniyirom hocam en ucuz ne kadar olur acaba ?

Sorularım Bukadar Bekliyorum cevapları biraz tartışalım...

Dostum selam, büyük ihtimal ile bi yerden kaptın bu hayali. Eğer öyle bedava paketle, 30-40tllik vds ile adam akıllı bir sunucu açacağını düşünüyorsan o hayali hemen unut. Bilmiyorsan; öğren. Öğrenemem ben diyorsan; YAPMA.

DwordGG#2855 soruların olursa discord dan iletişime geçebilirsin.

Dostum selam, büyük ihtimal ile bi yerden kaptın bu hayali. Eğer öyle bedava paketle, 30-40tllik vds ile adam akıllı bir sunucu açacağını düşünüyorsan o hayali hemen unut. Bilmiyorsan; öğren. Öğrenemem ben diyorsan; YAPMA.
Sadece senin cahilliğine veriyorum ve forum kurallarına uyduğm için sakinim 175 tllik windows 10 vds kullanıyorum istersen vds aldığım firmanın ismini atayım sorabilirsin aynı zamanda uygun bir paket istemem seni neden bukadar gerdi birde fiyat almak istediğim belirtiyorum saçma sapan ve bilip bilmeden boş beleş yorumlar yapmayın lütfen ,,,,,,,,, komik
Gönderi otomatik olarak birleştirildi:

DwordGG#2855 soruların olursa discord dan iletişime geçebilirsin.
Kardeşim teşşekkür ederim, yarın iletişime geçsem senin için problem olurmu şuan musait değilimde.

İletişim: Mert.#0894

Sadece senin cahilliğine veriyorum ve forum kurallarına uyduğm için sakinim 175 tllik windows 10 vds kullanıyorum istersen vds aldığım firmanın ismini atayım sorabilirsin aynı zamanda uygun bir paket istemem seni neden bukadar gerdi birde fiyat almak istediğim belirtiyorum saçma sapan ve bilip bilmeden boş beleş yorumlar yapmayın lütfen ,,,,,,,,, komik

Kardeşim teşşekkür ederim, yarın iletişime geçsem senin için problem olurmu şuan musait değilimde.
İstediğin zaman geçebilirisin. :)

hala istiyorsan ücretsiz bi şekilde paket yapabilirim dostum BeefTacos#1151 yeni gördüm kusura bakma.

İletişim için Yusuf#0006

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl