Çözüldü Hostluyo 1200 TL/Aylık bu paket alınır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sıfat-fiil

Somon Balığı Selam Vermeye Geldi
Elmaslar
1
1707761560661.png

Resimde görünen paket alınır mı? F/P mi? Hosting > Hostluyo

Eğer büyük bir kitlen yoksa bu kadar büyük bir paket almana gerek yok. Hosting olarak ise Exoras öneririm, takıldığın veya bilemediğin yer olursa yardımcı oluruz severek.

32GB ram, vds için mantıklı olmaz. Onun yerine 16GB alsan 200 kişiyi bile çok rahat kaldırırsın keza daha az ücret ödersin. Ek olarak hostluyo yerine webriva, kayizer gibi daha ucuz firmaları seçebilirsin. Webriva'dan emin değilim ancak Kayizer uzun süredir hizmet veren kurumsal bir şirket. İyi forumlar.
Kayizerden aldım daha önce. Sunucuda tek kişiyim mapi düzenliyorum kendisini kapatıyor.

Ekli dosyayı görüntüle 235691
Resimde görünen paket alınır mı? F/P mi? Hosting > Hostluyo
Ben kendi sunucumda hostluyo kullanıyorum. Kısacası sahipleri gerçekten çok arkadaşça yaklaşıhor makineleri desen zaten kaliteli. 16GB Ryzen 9 5950x kullanıyorum ve skyblock sunucum 1 hafta kesintisiz aktif kalsa bile performans, tps, mspt ve ping konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Destekleri gerçekten çok hızlı her konudan iyi bir hosting. Gloricoreyi biliyorsanız zaten sahibi yine orada. Hiçbir şekilde bir eksiği yok 10/10 hosting. (Arada küçük hediyeler verebiliyorlar müşterilerine ama ne olduğunu genelde meçhul oluyor, tavsiyem müşterisi olun halihazırda verilen hediyeler dışında insiyatife bağlı ek ödüller kazanın.)

Hostluyo F/P Konusunda çok iyi, desteği vs. güzel. Paketin sana uyumluluğunu bilemem ancak Ryzen Sanal Sunucu için burayı tavsiye ederim.

Alınır bence hostluyo f/p yukarda dendiği ben müşterisiydim zamanında memnundum senin de memnun olacağını düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl