Foxen.dev
Kayizerden aldım daha önce. Sunucuda tek kişiyim mapi düzenliyorum kendisini kapatıyor.32GB ram, vds için mantıklı olmaz. Onun yerine 16GB alsan 200 kişiyi bile çok rahat kaldırırsın keza daha az ücret ödersin. Ek olarak hostluyo yerine webriva, kayizer gibi daha ucuz firmaları seçebilirsin. Webriva'dan emin değilim ancak Kayizer uzun süredir hizmet veren kurumsal bir şirket. İyi forumlar.
Ben kendi sunucumda hostluyo kullanıyorum. Kısacası sahipleri gerçekten çok arkadaşça yaklaşıhor makineleri desen zaten kaliteli. 16GB Ryzen 9 5950x kullanıyorum ve skyblock sunucum 1 hafta kesintisiz aktif kalsa bile performans, tps, mspt ve ping konusunda hiç bir sıkıntı yaşamadım. Destekleri gerçekten çok hızlı her konudan iyi bir hosting. Gloricoreyi biliyorsanız zaten sahibi yine orada. Hiçbir şekilde bir eksiği yok 10/10 hosting. (Arada küçük hediyeler verebiliyorlar müşterilerine ama ne olduğunu genelde meçhul oluyor, tavsiyem müşterisi olun halihazırda verilen hediyeler dışında insiyatife bağlı ek ödüller kazanın.)Ekli dosyayı görüntüle 235691
Resimde görünen paket alınır mı? F/P mi? Hosting > Hostluyo
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!