Hosting arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duckxaxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 104
Evet bir zamanlar denedim fakat bazen nadiren kapanıyor sunucuları çok kısa sureliğe destek işini yapıyor iyi idi fakat keyubu daha uygun daha kaliteli donanımsal olarak bir değerlendirin derim
Hocam keyubuda hangi işlemci seçenekleri mevcut sitesinde giriyorum ryzen 9 9950x/5950x diyor ikisinden birini mi veriyor. arasında büyük fark olan işlemciler değil mi bunlar

Keyubu Intel Platinum Serisi veriyor

Merhaba @duckxaxa

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek ve Sitemiz üzerinden Destek Talebi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla.
Uygun fiyatlı demiş kral senlik birşey yok ve şahsen ben olsam destek sisteminde hızlı ve şeffaf cevap alabileceğim bir firma tercih ederdim gene senlik birşey yok.

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl