Hosting arıyorum

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan duckxaxa
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
  • Görüntüleme 53

duckxaxa

Fırında Isıttığım İlk Taş
MinePass
Elmaslar
6

Discord:

_kastntksk3oi_

Başlıkta gibi uygun fiyatli sorun çıkarmayan sorun olduğunda destek veren hosting firması arıyorum

Merhaba @duckxaxa

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek ve Sitemiz üzerinden Destek Talebi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.

Saygılarımızla.

Merhaba @duckxaxa

Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.

Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek ve Sitemiz üzerinden Destek Talebi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.

Saygılarımızla.
Teşekkürler fakat firmaların değil de ben bunu aldım kullandım memnunum veya şikayeitm var memnun değilim diyen insanların görüşlerini daha çok merak ediyorum

Nodesty Sunucuları almanya üzerinde stabil çalışıyor işlemcileri güçlü seviyede memnun olmayan çok az kişi gördüm sunucumuzda aktif olarak kullanıyoruz ve memnunuz

Ben yeni bir sunucu açtım, dehost üzerinden aldım biraz test ettim abi gerçekten çok uygun, çok ucuza aldım en az 30 kişi kaldırır serverim :D sağlamlar da 1 haftadır bir sıkıntı yaşamadım, plugin kurmayı bile bilmiyordum web sistemli almıştım o yüzden bide yanlışlıkla hostu kitledim :D adamlar 10 dakika da hostu ayarlayıp geri teslim ettiler bilmiyorum hızlılar yani sıkıntı yaşamadım önerir miyim öneririm herhalde ya güzeller

Nodesty Sunucuları almanya üzerinde stabil çalışıyor işlemcileri güçlü seviyede memnun olmayan çok az kişi gördüm sunucumuzda aktif olarak kullanıyoruz ve memnunuz
Hocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?

Keyubu alsana sahi fiyatları Ucuz

Hocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?
Yüksek pingler yaşanmıyor oyun derecesini o kadar etkilemiyor hatta alt yapısı sağlam olduğu için türkiyede ki çoğu vds'lerden daha çok performans sağlar

Keyubu alsana sahi fiyatları Ucuz
Ya hocam zaten şuanki vds imden destek sorunları yüzünden ayrılamaya karar verdim keyubu dada destek paketi falan diyor standart destek paketi var paralı destek paketi falan var ben parasını verdiğim şeyin desteğini almak için neden para ödüyorumki? hiç mantıklı gelmiyor ekstra para vermezsem benim sistemim önemsenmeyecekmi?

Hala Discord sunucumuza katılmadın mı?

Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!

Şimdi Katıl