Teşekkürler fakat firmaların değil de ben bunu aldım kullandım memnunum veya şikayeitm var memnun değilim diyen insanların görüşlerini daha çok merak ediyorumMerhaba @duckxaxa
Sizleri Oyunlayıcı bünyesinde görmekten mutluluk duyarız. Discord sunucumuza katılarak referans müşterilerimizi,
kısmından tekliflerimizi inceleyebilir, aşağıdaki bağlantılardan sitemize ve discord sunucumuza ulaşabilirsiniz.Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Eğer aklınıza takılan bir soru varsa bizimle Canlı Destek ve Sitemiz üzerinden Destek Talebi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Değerli ziyaretçimiz, içeriği görebilmek için şimdi giriş yapın veya kayıt olun.
Saygılarımızla.
ilovemaju
fann#3131
Hocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?Nodesty Sunucuları almanya üzerinde stabil çalışıyor işlemcileri güçlü seviyede memnun olmayan çok az kişi gördüm sunucumuzda aktif olarak kullanıyoruz ve memnunuz
ciatbey
Hocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?
mustafa_8907
Almanya Konumlu hiç ama hiç sorun yaşatmaz PVP Club konumu CatPVP konumu Almanya ve 60ms oynuyorum gayet yeterliHocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?
mustafa_8907
ilovemaju
Yüksek pingler yaşanmıyor oyun derecesini o kadar etkilemiyor hatta alt yapısı sağlam olduğu için türkiyede ki çoğu vds'lerden daha çok performans sağlarHocam türkiyeden bağlanan oyunculara ping sorunu yaşatmıyor mu?
Ya hocam zaten şuanki vds imden destek sorunları yüzünden ayrılamaya karar verdim keyubu dada destek paketi falan diyor standart destek paketi var paralı destek paketi falan var ben parasını verdiğim şeyin desteğini almak için neden para ödüyorumki? hiç mantıklı gelmiyor ekstra para vermezsem benim sistemim önemsenmeyecekmi?Keyubu alsana sahi fiyatları Ucuz
mustafa_8907
Paketi alınca standart destekle geliyor Bu Destek alacağınız anlamına gelir bizzat kullandım Desteğe ihtiyaç yok zaten sunucuları 7/24 açık birkere kapanmadı yani desteğe çok fazla iş düşmüyor diyebilirimYa hocam zaten şuanki vds imden destek sorunları yüzünden ayrılamaya karar verdim keyubu dada destek paketi falan diyor standart destek paketi var paralı destek paketi falan var ben parasını verdiğim şeyin desteğini almak için neden para ödüyorumki? hiç mantıklı gelmiyor ekstra para vermezsem benim sistemim önemsenmeyecekmi?
Biraz araştırdım treas iyi bir fikir gibi geldi kullanıcıları da memnun gözüküyor fiyatda uygun deneyimleme şansınız oldu mu acebaPaketi alınca standart destekle geliyor Bu Destek alacağınız anlamına gelir bizzat kullandım Desteğe ihtiyaç yok zaten sunucuları 7/24 açık birkere kapanmadı yani desteğe çok fazla iş düşmüyor diyebilirim
mustafa_8907
Evet bir zamanlar denedim fakat bazen nadiren kapanıyor sunucuları çok kısa sureliğe destek işini yapıyor iyi idi fakat keyubu daha uygun daha kaliteli donanımsal olarak bir değerlendirin derimBiraz araştırdım treas iyi bir fikir gibi geldi kullanıcıları da memnun gözüküyor fiyatda uygun deneyimleme şansınız oldu mu aceba
Büyük bir topluluğun parçası ol, etkinliklere katıl ve özel hediyeler kazanma şansı yakala!